Samsung HW-R530

Cel mai bun soundbar de la Samsung

Posted on |

Când vine vorba de a găsi un plus pentru sunetul de acasă, mulți utilizatori consideră că Samsung este cel mai bun brand de soundbar. Un producător care oferă o gamă largă, printre care este ușor să găsești modelul care oferă, printre altele, performanța, designul și controalele simple de care ai nevoie.

Dacă aveți nevoie de o bară destul de simplă, Samsung HW-K355 / ZF este o sugestie interesantă. Acest soundbar are un sistem de ieșire 2.1 cu o ieșire totală de 130 de wați. Un model potrivit pentru spații mici, pe care le puteți instala cu ușurință datorită conexiunii sale wireless și care oferă, de asemenea, diverse opțiuni de control îmbunătățite.

Dacă preferi ceva mai multă putere, bara de sunet Samsung HW-K430 va crește puterea până la 220 watt, chiar dacă este una dintre cele mai ieftine bare de sunet Samsung pe care le-am revizuit. Un preț de chilipir care nu împiedică modelul să aibă un ecran LCD sau să fie controlat direct de pe telefon.

Soundbar este adăugarea perfectă pentru a amplifica sunetul oricărui televizor sau pentru a vă bucura cu ușurință de muzica preferată, dacă doriți. Modelele din gama Samsung oferă o gamă largă, așa cum veți vedea în selecția noastră cu cele mai bune bare Samsung din 2020. O selecție care are loc pentru modele de diferite performanțe, preț și design, inclusiv cele mai recente dezvoltări, cum ar fi soundbar-uri curbate sau ieșire 5.1, dintre care este cu siguranță ușor să decideți ce soundbar Samsung se potrivește nevoilor dvs. Cel mai bun meci de casă.

01. Samsung HW-K355 / ZF

soundbar samsung HW-K335

Când vine vorba de găsirea celui mai bun soundbar Samsung, Samsung HW-K360 / ZF este unul dintre cei mai puternici candidați. Această bară are o putere totală de 130 de wați, combinată într-un sistem 2.1, cu care se obține o calitate înaltă a sunetului și a performanței.

Aceasta este susținută de designul separat al subwooferului, care datorită tehnologiei sale wireless poate fi instalat oriunde fără cabluri. Acest lucru vă permite să creați o experiență de sunet surround mai plăcută, indiferent de sursa de sunet pe care o poate avea televizorul sau chiar dispozitivul mobil dacă doriți. Un model al cărui control a fost îmbunătățit și datorită sistemului One Remote, care vă permite să acționați bara direct cu telecomanda TV.

Situat într-o poziție remarcabilă printre cele mai bune bare Samsung din 2020, vă lăsăm câteva detalii suplimentare despre proprietățile sale.

Citeste si:  JBL Link Bar Review

Ce ne-a placut:

Instalare fără fir: în timpul instalării nu se utilizează cabluri de fumat pentru a vă facilita localizarea barei și subwooferului după cum considerați de cuviință.

Sunet surround: cu 130 de wați de putere și un sistem 2.1, acest model vă oferă o calitate remarcabilă și un sunet surround foarte plăcut.

Conectivitate mobilă: datorită funcției Bluetooth incluse, vă puteți conecta la acest model și puteți controla bara direct de pe telefonul mobil.

Ce nu ne-a placut:

Vedere telecomandă: Telecomanda are dezavantajul că butoanele sunt imprimate în negru pe un control negru, astfel încât să nu arate la fel de bine pe cât ar trebui să arate.

02. Samsung HW-R530

Samsung HW-R530

Soundbar-ul Samsung HW-K430 este un alt model care este foarte apreciat de utilizatori. Acest model are un design de bază cu o ieșire audio 2.1, dar crește puterea de ieșire la 220 de wați. Ceva care creează un sentiment de imersiune mai bun atunci când redați conținut, mai ales dacă vă place un bas puternic și de înaltă calitate.

Un dispozitiv complet care este unul dintre cele mai ieftine din gama acestui producător, dar care nu lipsește niciunul dintre elementele necesare într-o bară de sunet, cum ar fi Suporturi de montaj sau conexiune wireless care simplifică instalarea dispozitivului. Are chiar și un ecran LCD LCD drăguț pentru un control mai bun al barei și al funcțiilor sale. Un model complet, accesibil, care ar putea fi cel mai bun raport calitate-preț pe care l-am analizat.

Deși nu există opțiuni deosebit de ieftine în barele acestui producător, dorim să vedem mai multe detalii despre acest produs ieftin.

Ce ne-a placut:

Putere: În ciuda vorbirii de 2,1 bar, acest model are o putere de ieșire de 220 de wați cu o rezistență specială în gama de bass.

Ecran LCD: Ecranul central al barei vă oferă un control mai bun al diverselor opțiuni ale dispozitivului, cu un mod de noapte care nu interferează vizual.

Instalare: Instalarea este foarte ușoară, atât prin subwoofer-ul wireless furnizat, cât și prin includerea tuturor parantezelor necesare.

Ce nu ne-a placut:

Dimensiunile camerei: datorită performanței sale, este necesar să se țină seama de dimensiunile camerei în care este amplasată, care, dacă este redusă, poate fi excesiv de puternică.

Finisare și curățare: Suprafața metalică și profilată pe care o are acest produs are dezavantajul că este un depozit pentru praf, așa că este convenabil să fie atent atunci când curățați.

Citeste si:  Tehnologia Dolby Atmos isi face debutul in ultima generatie de soundbar-uri de la Panasonic

03. Samsung HW-MS6500

Samsung HW-MS6500

Samsung HW-MS6500 Sound Bar este una dintre cele mai remarcabile inovații nu numai de la acest producător, ci și de pe piața actuală, deoarece acest model are un design curbat cu care oferă efecte surround nevăzute anterior. În acest scop, această bară are 6 woofere și 3 tweete cu amplificator propriu, ceea ce produce un sunet puternic cu înălțimi clare și bass puternic.

Calitatea sunetului este îmbunătățită de funcții precum sistemul integrat de eliminare a distorsiunilor și asistentul, care adaptează sunetul în mod optim la nevoile și obiceiurile tale de ascultare. Un sunet spectaculos care exprimă întreaga putere a semnalului 4K în ceea ce privește sunetul, folosind același sistem atunci când redați audio de pe telefonul mobil sau de la o altă sursă.

Dacă sunteți în căutarea unui soundbar Samsung, citiți mai departe și vedeți ce are această bară curbă.

Ce ne-a placut:

Design curbat: Designul curb al acestei baruri creează un sentiment diferit și niciodată văzut în termeni de calitate și plăcere audio surround.

Corecția distorsiunii: bara conține tehnologie proprie pentru a elimina distorsiunea în sunetul pe care îl produce.

Multiroom: Datorită conectivității sale WiFi, acest dispozitiv este compatibil cu sistemul Multiroom, care vă permite să vă gestionați mai bine sunetul de acasă.

Ce nu ne-a placut:

Spațiu: Pentru a cita un but: spațiul pe care îl ocupă produsul este puțin mai mare decât cel al unui model plat, care corespunde formatului său curbat.

Cablu HDMI: bara nu conține cablul ARMI HDMI necesar pentru conectarea la televizor, de aceea va trebui să îl cumpărați separat.

04. Samsung HW-MS650

Samsung HW-MS6500

Dacă doriți o bară sonoră care să devină centrul dvs. audio acasă, Samsung HW-MS650 este tot ce vă trebuie. Acest model are un design 5.1 cu cinci canale de ieșire diferite și subwoofer obișnuit pentru a amplifica basul. Un model complet care include, de asemenea, un sistem pentru eliminarea distorsiunilor sonore, producând o calitate superioară.

Un sunet de înaltă rezoluție care este capabil să reproducă sunetul în format 4K sau 3D și este accesibil din orice sursă datorită conectivității sale WiFi sau Bluetooth. Acest lucru vă oferă și mai multe opțiuni de a vă folosi echipamentul așa cum doriți, oferindu-vă totodată un control deplin asupra opțiunilor dvs. Și astfel încât instalarea să funcționeze fără probleme, produsul este livrat cu un suport de perete, dacă este necesar.

Citeste si:  Cel mai bun Soundbar pentru acasa

Aruncăm o privire la câteva detalii suplimentare despre această bară dacă vă pot ajuta să luați decizia finală cu privire la achiziția dvs.

Ce ne-a placut:

Calitatea sunetului: calitatea sunetului acestui model permite redarea sunetului în format 4K sau 3D fără pierderea calității și cu un profil atent de ieșire a sunetului.

Conectivitate: această bară include conexiune WiFi și Bluetooth, astfel încât să puteți beneficia la maxim folosind sistemul multiroom sau ascultând ceea ce doriți.

Redare media: bara acceptă toate tipurile de formate audio pentru a facilita redarea muzicii dvs. în bară.

Ce nu ne-a placut:

Dimensiuni și dimensiuni: datorită proprietăților fasciculului, este puțin mai mare decât în ​​mod normal, ceea ce face dificilă găsirea spațiului pentru acesta.

Conectarea la dispozitiv: Pentru a profita din plin de cablul HDMI-ARC, este necesar să cumpărați cablul HDMI-ARC, deoarece dispozitivul nu îl conține.

05. Samsung HW-K450

Samsung HW-K450

Soundbar-ul Samsung HW-K450 este o opțiune tradițională bună de tăiere pentru cei care doresc un nivel ridicat de performanță atunci când vine vorba de sunet. Utilizatori care vor aprecia puterea sa de 300 de wați, cu ajutorul cărora vă puteți bucura de un sunet puternic. Acest lucru se remarcă în special în gama de bas, datorită subwoofer-ului inclus, cu ajutorul căruia puteți percepe mai bine fiecare sunet în calitate corectă.

Pentru a facilita conexiunea, modelul are o conexiune Bluetooth care face procesul de conexiune și mai ușor și pe care îl puteți gestiona și de pe telefonul mobil dacă doriți. Cu toate acestea, modelul are, de asemenea, o telecomandă corespunzătoare, astfel încât să puteți controla cu ușurință diferitele funcții.

Dacă nu știți ce bară sonoră Samsung să cumpărați, acest model combină performanța și calitatea, așa cum veți vedea când veți cunoaște mai bine.

Ce ne-a placut:

Putere: puterea sa de 300 de wați este unul dintre cele mai ridicate niveluri de putere din modelele tradiționale.

Fără fir: conexiunea Bluetooth salvează cablurile și facilitează configurarea dispozitivului așa cum vă place.

Extensia sunetului surround: tehnologia proprie a Samsung oferă un nivel mai puternic și mai confortabil pentru fiecare spectacol vizionat.

Ce nu ne-a placut:

Compatibilitate: Unii utilizatori comentează anumite probleme de compatibilitate cu televizoarele Philips, deși acestea sunt cazuri destul de izolate.

Distorsiune: Dacă ridicați volumul la niveluri maxime de putere, apare o distorsiune, care poate fi compensată parțial prin egalizare.