jbl link bar

JBL Link Bar Review

Posted on |

Acest model de la JBL incorporeaza un soundbar, o boxa smart dar si un streaming box intr-un dispozitiv foarte compact. Incearca sa inlocuiasca 3 dispozitive din ce in ce mai des intalnite in casele noastre. Multi dintre noi erau in asteptarea unui astfel de aparat de ceva timp, iar cei de la JBL au observat faptul ca exista cerere pentru asa ceva.

jbl link bar

Soundbar-ul lung de aproximativ 1m incorporeaza 4 drivere si 2 tweetere de 2cm fiecare. Fiecare driver masoara 7cm x 4cm si este alimentat de un amplificator de 100W. JBL Link Bar este compatibil cu Google Chromecast si toate dispozitivele care se conecteaza prin bluetooth, insa din pacate nu este compatibil cu tehnologiile Dolby Atmos si DTS-X. Asta inseamna ca daca doriti sa vizionati un film, efectele speciale care folosesc aceste tehnologii, nu se vor auzi.

Faptul ca JBL Link Bar este compatibil cu asistentul Google, nu a putut decat sa ne bucure. Drept urmare, o data conectat, ne putem folosi de voce pentru a controla orice dispozitiv cu capabilitati smart. Mai mult decat atat, ii putem cere lui Google diverse informatii chiar si atunci cand TV-ul este inchis.

Asa cum am mentionat in introducere, JBL Link Bar incearca sa inlocuiasca streaming box-urile gen Amazon Fire, Roku, etc. Asadar, o data conectat la TV, acest soundbar ne va transforma TV-ul intr-unul SMART. In timp ce software-ul Android TV nu este cel mai rafinat, cei de la JBL au integrat Chromecast support. Acest lucru permite deschiderea aplicatiilor direct de pe telefon.

JBL Link Bar incearca sa faca ceea ce nu foarte multi producatori au indraznit, si anume sa inlocuiasca 3 dintre cele mai cautate dispozitive pe piata electronicelor SMART. In urma testelor noastre, este destul de clar ca JBL are destul loc pentru imbunatatiri. Insa speram, ca urmatoarea versiunea va fi mult mai rafinata si va adresa unele din problemele acestei versiuni, cum ar fi incompatibilitatea cu Dolby Atmos si DTS-X.

Citeste si:  Cel mai bun Soundbar pentru acasa