optoma P1 4K Smart Home Entertainment System

Noul Proiector Optoma P1 4K Smart Home Entertainment System cu soundbar inclus

Posted on |

Una dintre cele mai mari probleme pe care le avem cu utilizarea unui proiector este rezolvarea problemei obținerii unei imagini de înaltă calitate, dar nu atât cu un sunet bun. Printre altele, deoarece proiectoarele de obicei nu oferă calitate audio. De fapt, cea mai mare parte a ceea ce putem găsi în acest tip de dispozitiv este un difuzor cu doar 2 sau 3 wați de putere, uneori întunecat de zgomotul care face în mod normal ventilatorul care închide proiectorul în sine.

Sosirea celei mai noi versiuni Optoma, proiectorul Optoma P1 4K, este, prin urmare, o soluție interesantă pentru acei utilizatori care au în sfârșit boxele lor portabile și celelalte elemente care sunt, în general, necesare pentru a scoate sunetul filmelor, sportului și a altor conținuturi. vrem să ne jucăm cu un anumit grad de solvabilitate, cu excepția. Haideți să aflăm mai multe despre acest dispozitiv.

optoma P1 4K Smart Home Entertainment System

Calitatea imaginii

Pe baza elementelor de bază ale calității imaginii, vorbim despre un proiector de aruncare scurtă cu o calitate extremă a imaginii care poate furniza imagini în rezoluție 4K. Această calitate se bazează pe detalii precum o intensitate a luminii de 3.000 de lumeni, care este semnificativ mai mare decât cea a altor modele de pe piață, precum și pe compatibilitatea cu sistemul HDR10, care este responsabil să se asigure că fiecare imagine este exprimată la maximum, ceea ce înseamnă și că culorile Prezența și un aspect mult mai plăcut dă.

Aceste calități sunt obținute chiar și pe ecrane mari și pot atinge valori de emisie de până la 120 de centimetri. Prin urmare, dimensiunea imaginii nu va fi o problemă, nici atunci când redați conținut și nici atunci când utilizați un nivel de calitate ridicat.

Calitatea sunetului

Dar, chiar dacă vorbim despre un produs care deja surprinde cu imaginea sa, acesta surprinde de fapt cu barul sonor încorporat. Un bar care nu este al tău, dar a fost proiectat de compania Nuforce, care este cunoscută pentru calitatea produselor sale. Această abordare este prezentă și în barele incluse în acest model.

Citeste si:  10 intrebari frecvente despre soundbar

Oferă compatibilitate completă cu tehnologiile actuale, cum ar fi sistemele Dolby Digital sau Dolby Digital Plus, adică. poate recunoaște și reda tot felul de sunete. O abordare de calitate în fabricarea difuzoarelor sale, care sunt confecționate din aluminiu și plasate strategic, astfel încât să transmită un adevărat sentiment de ascultare a sunetului surround.

Pentru cele mai bune rezultate, difuzoarele au o suprafață mare de lucru, astfel încât atât muzica, cât și cele mai complexe efecte speciale sunt ușor de bucurat, inclusiv funcții care, de asemenea, fac ca dialogurile să sune mai clar în orice mediu. O gamă largă de parametri și abordări pe care utilizatorul le poate gestiona direct prin opțiunile dispozitivelor, care, după cum vom vedea mai jos, nu au fost niciodată atât de ușor de configurat.

Un model inteligent

Ca și cum nu am avea suficient de multe, acest dispozitiv are avantajul suplimentar de a fi compatibil cu asistenții actuali, cum ar fi Alexa sau asistentul Google. Deci, dacă vrem să vedem conținut pe proiectorul nostru sau să schimbăm volumul, tot ce trebuie să facem este să-i spunem asistentului nostru să aibă grijă de toate.

Această informație se reflectă și în propria aplicație a mărcii, cu ajutorul căreia putem opera toate funcțiile și caracteristicile proiectorului direct de pe telefonul mobil. Ceva care simplifică procesul de a face din acest dispozitiv eficient centrul timpului nostru digital digital și să-și adapteze performanțele și comportamentul la ceea ce avem nevoie în fiecare moment.

Despre brand

Pentru a înțelege tot ce am spus până acum, este util să știm puțin mai multe despre brand. Printre altele, deoarece abordarea tehnologică a acestui brand face posibilă bucurarea de astfel de produse.

Această companie a fost fondată în Taiwan în 2002 cu scopul de a produce tot felul de produse legate de lumea audiovizualului, cu un accent special pe produsele legate de proiectoare și lumea cinematografiei digitale. Marca oferă o linie de produse pentru publicul convențional, în timp ce o a doua linie a fost dezvoltată în special pentru utilizatorii profesioniști.

Citeste si:  Tehnologia Dolby Atmos isi face debutul in ultima generatie de soundbar-uri de la Panasonic

Brandul urmează abordarea producătorilor de calitate de astăzi, care lasă în urmă imaginea de proastă calitate a produselor obișnuite din Asia. Acest lucru i-a câștigat recunoașterea sectorului și a făcut-o o companie care concurează direct cu cele mai prestigioase companii precum Epson sau Benq, pentru a numi doar câteva. Un brand care, așa cum s-a întâmplat cu acest produs, rămâne fidel numirii sale ca CES când vine vorba de prezentarea ultimelor inovații.

Preț și disponibilitate

Dacă acest produs te-a convins și aștepți deja cu nerăbdare să-l primești, avem vești proaste pentru tine. Vorbim despre unul dintre lansările recente ale mărcii. Atât de mult, încât a fost făcut în CES 2020 precedent, deci acest articol nu este de vânzare la momentul scrierii, deoarece este de așteptat să fie pe piață acolo până la jumătatea anului 2020, dacă totul merge așa cum trebuie ar trebui.

În ceea ce privește prețul, este ceva care a făcut cunoscut brandul, care este probabil o altă problemă pentru cei care nu au un buget strict. Mai exact, acest spectaculos Proiector Optoma are un preț estimat de 3.000 dolari, aproximativ 2.850 USD la cursul actual de schimb. Cu toate acestea, acest preț este o referință bazată pe calculele actuale ale mărcii, astfel încât este posibil ca prețul final al produsului să se schimbe atunci când este lansat oficial.