60%

Pana la 60% discount la accesorii dormitor

Ai pana la 60% discount la saltele si alte accesorii dormitor @ top-shop.ro

Top Shop logo
60%

Pana la 60% discount la accesorii dormitor

Ai pana la 60% discount la saltele si alte accesorii dormitor @ top-shop.ro

Top Shop logo
90%

Pana la 90% reducere la obiecte gradina si terasa

Ai pana la 90% reducere la obiecte pentru gradina si terasa

Cum pot folosi un voucher sau cupon de reducere Top Shop?

Daca ati intrat in posesia unui cupon Top Shop, acesta va ajuta sa economisiti o parte din pretul total al comenzii. In acest mod veti putea cumpara orice produs de pe Top-Shop.ro la un pret mai mic. Codul promotional se aplica in momentul cand vreti sa faceti plata. In cosul de cumparaturi, sub produsul adaugat, veti vedea o casuta in care puteti introduce voucher-ul Top Shop pentru a va bucura de discount.

In cazul in care website-ul Top Shop primeste vreun update, este posibil ca aspectul cosului de cumparaturi sa se schimbe, iar casuta unde trebuie introdus cuponul de reducere sa fie localizata in alta parte. Nu ar trebui sa intampinati probleme, insa echipa noastra va sta la dispozitie pentru a va asista in utilizarea oricarui tip de voucher.

Trebuie sa va reamintim ca este posibila folosirea a unui singur cupon pentru fiecare comanda plasata, asa ca va sugeram sa incercati mai multe coduri pentru a obtine cea mai buna reducere.

Top Shop apreciaza clientii loiali, si nu de putine uneori acestia primesc cupoane promotionale direct pe adresa de e-mail. Va recomandam sa profitati de aceasta oferta si sa va inscrieti in lista lor de abonati pentru a fi la curent cu ultimele reduceri Top Shop.