Xiaomi Mijia DDPai Mini3 Pro HD

Se merita sa cumperi Xiaomi Mini3 Pro?

Posted on |

Motivele pentru a cumpăra noul Xiaomi Mini3 Pro

Xiaomi Mijia DDPai Mini3 Pro HD

Conducerea cu o camera video a devenit ceva obișnuit în ultimii ani, pentru că, pentru unii, purtarea unei camere de bord este o modalitate de a obține o garanție din partea asiguratorilor. Xiaomi Mini3Pro iese în evidență ca favorit în acest grup de dispozitive datorită calității și prețului său, așa că se spune că deținerea acestuia este o investiție garantată.

Cunoscutul producător chinez Xiaomi evidențiază Mini3 Pro din multitudinea de modele de camere de luat vederi încărcate pe piață și care sunt considerate cele mai bune.

De această dată, prestigiosul brand, care ocupă deja un loc binemeritat printre preferințele utilizatorilor pentru inovație și calitate în fiecare dintre produsele sale tehnologice, prezintă clientelei sale distincte, poate cea mai bună cameră auto a sezonului, construită din materiale durabile care oferă durabilitate și performanțe excelente. În plus, are multe alte beneficii care îi fac pe toată lumea să-și dorească acest lucru.

Calitatea rezoluției

Camera foto Xiaomi Mini3 Pro este capabilă să realizeze imagini în mișcare excelente, unde întreaga scenă poate fi vizualizată într-un context mai mare, datorită unghiului său lat de 140 ° și a deschiderii cu distanță focală de 1,8, care oferă o vedere mai bună și vă oferă vă permite să vă concentrați asupra celor mai mici detalii care ar putea trece neobservate de alte camere de calitate inferioară și camere mai puțin potrivite. Acest lucru este posibil datorită senzorului său de 5 Mp, care favorizează o rezoluție de aproximativ 1600 p la 30 de cadre pe secundă.

Viziune de noapte

Un alt avantaj care face din acest echipament un plus ideal pentru călătoriile scurte sau lungi pe drum este că este la fel de util atât în ​​timpul zilei, cât și noaptea, deoarece camera auto are un dispozitiv de filtrare în infraroșu cu care puteți face fotografii și vizualizați întreaga zonă fără a afecta calitatea imaginilor chiar și în condiții slabe de iluminare.

Citeste si:  Cum instalam o camera auto

În plus, utilizatorii Xiaomi Mini3 Pro Dashcam pot profita de tehnologia îmbunătățită Wide Dynamic Range, un sistem avansat care poate fi utilizat pentru a perfecționa calitatea iluminatului în orice scenariu.

Performanță și stocare

Această cameră a vehiculului poate funcționa mai bine mai mult, deoarece este echipată cu o baterie de 1600 mAh, care permite până la 8+ ore de utilizare continuă și poate fi reîncărcată în siguranță și ușor pur și simplu conectând-o la o sursă de alimentare prin portul USB . Pe de altă parte, capacitatea sa de stocare este mai mult decât suficientă pentru tipul de material și conținut pe care îl înregistrează de obicei, deoarece oferă 32 GB spațiu de stocare, deși este posibilă achiziționarea acestuia cu o capacitate de stocare mai mare, deoarece există posibilitatea 64 GB pentru a alege pentru câțiva euro mai mult.

Conectivitate și ton

Dashcam este un dispozitiv inovator, care nu numai că vă permite să faceți poze în timpul tuturor tururilor, dar, de asemenea, la fel ca majoritatea smartphone-urilor din zilele noastre, este capabil să facă conexiuni fiabile prin Wi-Fi și Bluetooth pentru a vă obține conținutul imediat fără acesta Partajează întreruperi cu smartphone-uri compatibile cu același sistem. În mod similar, camera auto Xiaomi Mini3 Pro are un microfon încorporat, astfel încât înregistrările pot fi redate cu sunetul original. În plus, este posibil să controlați funcțiile camerei prin intermediul comenzilor vocale.

Calitatea materialelor

Xiaomi nu încetează niciodată să uimească utilizatorii și este un brand extrem de competitiv, care se remarcă de la alți producători tradiționali și oferă dispozitive cu cea mai avansată tehnologie și o calitate excelentă la prețuri accesibile pentru majoritatea, dar care se străduiesc să fie exclusiv, practic și inovator Integrați proiectele.

În acest caz, camera vehiculului este fabricată într-o structură mică, discretă și atractivă, cu suprafețe elegante din aluminiu. Pe lângă aspectul său exterior, are și un sistem rotativ care oferă posibilitatea de a înregistra nu numai ceea ce se află în fața sa pe drum, ci și tot ceea ce se întâmplă în interiorul vehiculului, deoarece are opțiunea obiectivului său să se rotească pentru a acoperi un spațiu de aproximativ 360 °, caracteristică care îl face și mai funcțional.

Citeste si:  7 avantaje ale unei camere auto