cum instalam camera auto

Cum instalam o camera auto

Posted on |

În zilele noastre, utilizatorii sunt obișnuiți să urmeze tendința unui nou dispozitiv de înregistrare și să decidă să cumpere o cameră auto, în special camere de bord, care sunt încă foarte populare datorită costurilor accesibile, funcțiilor și instalării lor ușoare.

cum instalam camera auto

Conducerea cu mașina în timp ce înregistrați traseul cu o cameră „la bord” sau cu o cameră de bord este un avantaj pe care toată lumea poate conta acum, iar utilizarea acesteia devine din ce în ce mai populară, cu mii de utilizatori, adesea accesați diverse magazine fizice sau „online” pentru a vedea cele mai bune opțiuni pentru a alege una dintre aceste echipe.

Gama acestor dispozitive inovatoare, care sunt echipate cu cea mai avansată tehnologie, este destul de extinsă și există numeroase mărci care sunt dedicate fabricării acestui tip de cameră și oferă diverse modele pe piață care răspund nevoilor și gusturilor tuturor utilizatorilor. fie.

Printre gama largă, este posibil să se obțină dispozitive foarte funcționale de calitate dovedită, al căror cost este de aproximativ 20 de euro și mai mult. Acest preț, care este considerat ieftin pentru tipul de performanță pe care îl oferă camera, împreună cu utilitatea, ușurința de utilizare și ușurința de instalare, îl face unul dintre cele mai căutate și cele mai vândute piese de echipament din timpul nostru, ceea ce îl face un instrument aproape imbatabil. care poate fi transportat în orice mașină.

Utilizare adecvată

Aceste dispozitive nu necesită o instalare extinsă, astfel încât oricine dorește poate să plaseze rapid și ușor camera în zona tabloului de bord, fără ca utilizarea lor să provoace inconveniente sau să încalce legea, deoarece în Spania nu este ilegal să poarte o cameră auto, atâta timp cât este atașat astfel încât să nu interfereze cu vederea corectă a șoferului. De asemenea, nu este permisă manipularea acestor dispozitive în timp ce vă aflați la volanul mașinii sau utilizați telefonul în timp ce conduceți, nici pentru comunicare, nici pentru navigare.

Citeste si:  Se merita sa cumperi Xiaomi Mini3 Pro?

Pe de altă parte, există circumstanțe în care utilizarea conținutului acestor camere poate fi restricționată, deoarece există o lege care protejează identitatea persoanelor care ar putea fi implicate în scenele acestor videoclipuri, astfel încât este considerată o încălcare a protecției datelor personale s-ar face dacă înregistrările acestor camere ar fi făcute publice. Acest lucru se datorează faptului că numai garanții de securitate au garanția de a utiliza acest tip de material, care a fost înregistrat în zonele publice, pentru a determina responsabilitatea în cazul unui eventual accident.

De unde să le cumpărați

Există mai multe site-uri web care oferă posibilitatea de a achiziționa produse originale și variate, care au și sprijinul unui număr mare de utilizatori care le recomandă pentru atenția lor imediată, livrarea rapidă și serviciul garantat. Cele mai vizitate și recunoscute din Spania, Europa și în întreaga lume includ Amazon și eBay, locuri unde vă puteți filtra căutarea după categoria și caracteristicile articolului pe care doriți să îl cumpărați.

Dacă doriți o cameră auto cu cel mai bun raport calitate-preț, există multe oferte, de la cele mai ieftine la cele mai scumpe, cu înregistrări full HD și senzori de mișcare sau cele care sunt utilizate ca oglinzi retrovizoare. Există camere pentru fiecare gust și buget, deoarece prețurile lor sunt de obicei între 20 și 40 de euro. Cele mai scumpe și complexe sunt disponibile pentru 50 până la peste 100 de euro.

Instalarea camerelor de bord

Pentru a instala unul dintre aceste dispozitive, nu este necesar să fiți expert sau să contactați un serviciu tehnic suplimentar, deoarece instalarea unei camere de mașini este foarte simplă și similară cu majoritatea modelelor de la diferiți producători, deși nu este de prisos să aveți la îndemână instrucțiunile exacte ale modelului în cazul în care ceva nu funcționează. Mai jos veți ști cel mai simplu mod de a instala un dashcam în doar 4 pași.

Citeste si:  7 avantaje ale unei camere auto

Alege locul unde vrei sa o instalezi

Alegeți locul ideal pentru a plasa tabloul de bord în funcție de utilizarea preconizată, dar nu uitați că este important să nu se afle într-un loc în care vă poate obstrucționa vederea. Locul nu trebuie neapărat să fie un loc fix, pentru că îl puteți muta oricând doriți. Ce trebuie să faceți este să vă asigurați că cablurile ajung acolo unde aveți de gând să le așezați.

Aseaza suportul

Majoritatea camerelor auto de acest tip au un suport cu ventuză pentru a le fixa pe parbriz sau pe tabloul de bord. Aparatul foto trebuie să fie atașat corespunzător la suportul său respectiv, care este de obicei realizat manual, fără complicații. Puneți ambele părți și țineți-le în siguranță.

Ascunde cablurile

Acest tip de aparat foto este alimentat de bricheta mașinii, așa că ar trebui să fie conectat la această zonă. Unele camere pot fi conectate în timp ce cablul rămâne liber. Totuși, acest lucru ar fi foarte inconfortabil și nu ar arăta bine, așa că cel mai bine ar fi să gestionezi și să ascunzi toate cablurile.

Prin urmare, unele camere au un cablu puțin mai lung pentru a profita de separatoarele de plastic care acoperă tabloul de bord, precum și ușile de acoperiș și mașină, precum și de covorașele de podea, pentru a orienta și a discuta discret cablurile din spatele acestor zone.

Conecteaza camera la bricheta

Odată ce locul unde este atașat tabloul de bord este fixat și cablurile sunt dirijate astfel încât să fie ascunse și în afara drumului, tot ce a mai rămas este un simplu pas de utilizat. Pentru a finaliza instalarea, dispozitivul trebuie conectat la bricheta mașinii. Tot ce trebuie să faceți este să introduceți adaptorul dispozitivului în bricheta și să încercați să vă asigurați că cablul care rămâne la vedere nu întrerupe accesul sau controlul manetei.

Citeste si:  Cele mai bune camere video auto