TomTom-Start-52

Recenzie TomTom Start 52

Posted on |
TomTom-Start-52

Navigatoarele GPS sunt utilizate astăzi pe scară largă, deoarece vă permit să navigați în diferite orașe, orașe, țări și chiar continente fără a cere indicații sau ghiduri. Dacă sunteți interesat să achiziționați unul, ar trebui să verificați dacă designul este practic și ușor de utilizat.

TomTom este unul dintre brandurile de top din categoria GPS, iar modelul său Start 52 are un design simplu, dar atractiv și modern. Dimensiunea sa este de 14,5 x 2,2 x 9 cm și cântărește doar 209 de grame, așa că îl puteți așeza cu ușurință în vehiculul dvs., oricare ar fi acesta.

Are un ecran color de 5 inch, astfel încât să puteți citi cu ușurință informațiile și instrucțiunile pentru a vă deplasa prin oraș. Funcționează cu o baterie reîncărcabilă cu litiu-ion, așa că nu trebuie să vă faceți griji despre cumpărarea pieselor de schimb la fiecare câteva luni.

Tehnologie

Un alt aspect foarte important și influent este tehnologia cu care funcționează navigatorul GPS. Dacă aveți nevoi specifice, este esențial să revizuiți aceste detalii cu atenție, pentru a nu pierde banii.

Când cumpărați acest model TomTom, veți obține versiunea europeană cu câteva hărți încărcate, însă site-ul producătorului în sine oferă actualizări periodice pentru a menține totul în ordine atunci când rutele, numele străzilor sau unele adrese se schimbă.

De asemenea, puteți descărca hărți ale anumitor orașe dacă ați planificat deja o călătorie. Există, de asemenea, un sistem de detectare timpurie a benzii care te ajută să te pregătești pentru intersecții, iar ca bonus suplimentar, Navigatorul include o bază mică pe care o poți atașa pe tabloul de bord în timp ce conduci, pentru a facilita respectarea instrucțiunilor computerului.

Caracteristici generale

De asemenea, este important să verificați ce funcții poate îndeplini navigatorul GPS de care sunteți interesat. În funcție de modelul pe care îl alegeți, vă puteți bucura de mai mult confort, informații despre locuri de interes, volumul traficului și multe altele.

De exemplu, acest dispozitiv de marcă TomTom își poate actualiza hărțile gratuit pe toată viața, prin simpla conectare la computer și urmând instrucțiunile software de la producător. De asemenea, vă poate avertiza atunci când vă apropiați de o zonă de control a vitezei pentru a încetini și a evita o amendă.

Și dacă există rute alternative la adresa introdusă, GPS-ul va selecta benzile care vă vor ajuta să ajungeți mai repede, ținând cont de informații precum accidentele anterioare, traficul, punctele de control etc.

Citeste si:  Istoria tehnologiei GPS

Avantajul principal:
Acest GPS are funcții practice, astfel încât să puteți conduce mai în siguranță și mai încrezător. Designul său este atractiv, are o suprafață prietenoasă și o bază, astfel încât să îl puteți așeza pe tabloul de bord.

Dezavantajul principal:

Se pare că dacă încarci prea multe informații în memoria Navigatorului, aceasta poate afecta fluiditatea în a răspunde comenzilor tale.