tomtom

Cele mai populare mărci GPS auto

Posted on |

Deși sugestiile pentru găsirea celui mai bun GPS portabil sunt foarte diferite, trebuie să știți că nu toți fac ceea ce promit. Pentru a vă ajuta să alegeți achiziția, am analizat și analizat diferitele opțiuni și am ajuns la concluzia că aceste trei mărci sunt cele mai bune: TomTom, Garmin și Mappy.

1.TomTom

tomtom

TomTom, cu sediul în Olanda și funcționează din 1991, este principalul producător de sisteme de navigație din Europa, cu o prezență în peste jumătate din țările Uniunii Europene. TomTom are o acoperire comercială semnificativă și este una dintre cele mai importante decizii atunci când vine vorba de alegerea unui GPS.

Compania a fost fondată de Peter Frans și Pieter Geelen, ambii absolvenți de la Universitatea din Amsterdam, care au început să proiecteze aplicații informatice care au avut mare succes pe piață. La zece ani de la înființare, compania a lansat primul sistem de navigație auto numit TomTom Navigator, iar de acolo au dezvoltat acest proiect și mai multe versiuni și parteneriate cu alte companii, până când au venit cu o gamă robustă de sisteme de navigație. avea piata.

Dispozitivele GPS dezvoltate de această companie au actualizat constant hărți digitale și sunt oferite în funcție de dorințele clientului, indiferent dacă doriți să le instalați în mașină, pe motocicletă sau pe dispozitivul dvs. mobil. Nu este surprinzător, clienții spun că utilizatorul trebuie să evalueze diferitele opțiuni oferite de această marcă pentru a avea cel mai bun dispozitiv de navigare GPS TomTom.

2. Garmin

garmin

Garmin este un alt brand care face sisteme de navigație nu numai pentru transportul terestru, ci și pentru transportul aerian și maritim. A fost fondată în 1989 în Statele Unite de către Gary Burrel și Min Kao, astfel că numele de brand a apărut din unirea primelor două silabe ale numelui fondatorului.

Pe lângă faptul că oferă produse de geolocalizare, compania dezvoltă, de asemenea, diferite dispozitive și echipamente pentru activitate fizică, cu ceasuri și activități sau contoare de performanță într-un sport specific, precum înot, ciclism, alergare, golf, drumeție, precum și dispozitive pentru antrenament și fizică. Supravegherea în general.

În ceea ce privește dispozitivele auto, acestea oferă sisteme de navigație pentru mașini, motociclete, autovehicule, camioane și dispozitive GPS portabile pentru elicoptere sau alte vehicule de transport aerian.

Brandul continuă să crească și se așteaptă să se poziționeze mult mai departe pe piață datorită prețurilor competitive și crearea de opțiuni și funcții specifice care să satisfacă nevoile și cerințele fiecărui client, gândindu-se mereu la modul în care funcționează sistemele de navigație iar serviciile lor, în general, pot fi îmbunătățite pentru fiecare linie de produse. Pentru a cumpăra cel mai bun dispozitiv de navigație GPS Garmin, uitați-vă la alternativele disponibile în funcție de tipul de sistem pe care îl căutați.

Citeste si:  Pareri Garmin DriveSmart 61 Full EU LMT-S

3.Mappy

mappy

Acest brand a fost dezvoltat în Franța și oferă serviciilor sale avansate de navigație pentru utilizatori din 1993, care se caracterizează prin prețul lor scăzut comparativ cu alte modele similare. Acest brand își propune să ofere soluții simple, dar foarte utile în toate domeniile legate de sistemele de navigație, deși se ocupă și de alte domenii precum telefonie, dispozitive inteligente, playere video etc.

Avantajul Mappy este că atunci când achiziționați unul dintre dispozitivele GPS, aveți opțiunea de a le actualiza constant pentru a obține informații precise despre drumurile pe care le conduceți, indiferent dacă le faceți frecvent sau nu.

Dacă doriți să călătoriți prin Europa, aceasta este una dintre cele mai bune sugestii, deoarece sistemele conțin hărți ale diferitelor țări care alcătuiesc acest continent, deci veți avea mai multă încredere și securitate în călătoriile dvs. Din toate aceste motive, mulți clienți au spus că cel mai bun GPS auto poate fi găsit într-un model al acestei mărci. Așadar, verificați sugestia dvs. și luați în considerare atunci când faceți achiziția.

4. Carchet

carchet

Carchet este o marcă înregistrată originară din China, deținută de Shenzhen Hofan Ecommerce Co., LTD. care a fost fondată la 24 februarie 2015.

Marca este responsabilă pentru furnizarea de servicii și accesorii pentru mașini în ceea ce privește electronica, sistemele de navigație, decorare și modificare.

Gama variată de produse și servicii pe care Carchet le oferă cumpărătorilor include sisteme de alarmă și supraveghere, receptoare audio și video, alarme antifurt, baterii și încărcătoare de baterii, camere de luat vederi, înregistratoare video pentru vehicule, hardware și periferice pentru computer, sisteme GPS, Radios auto, încuietori manuale și electrice, DVD playere, ecrane video, produse pentru transmisie și stocare de date.

Carchet este una dintre mărcile preferate pentru utilizatori, deoarece oferă o soluție accesibilă pentru atașarea accesoriilor la vehiculul dvs. pentru sunet, navigare și urmărire a vehiculului dvs. și este una dintre mărcile preferate din Europa și din întreaga lume.

Citeste si:  Cel mai bun GPS auto