cel mai bun subwoofer pentru masina

Cel mai bun subwoofer pentru masina ta

Posted on |

Pentru a oferi radioului de mașină o notă specială, cu performanțe suplimentare de bas, un subwoofer bun este exact soluția de care ai nevoie. Un produs care, dacă este de calitate potrivită, îți poate îmbunătăți sistemul îmbunătățind recepția și sunetul surround simți tipic acestor produse, astfel încât să te poți bucura de o experiență sonoră diferită. Ceva ce poți face cu modele precum modelul de consum preferat, subwooferul Pioneer TS-WX210A. Un produs de înaltă performanță, cu un sistem de alimentare de 150 de wați și o configurație simplă care îmbunătățește sistemul dvs. de sunet și vă oferă mai mult din fiecare stil de muzică. Dacă modelul anterior nu este suficient, puteți alege subwooferul JBL Auto S2, care crește puterea la 275 de wați și conține un sistem activ care nu numai că redă, dar optimizează sunetul pentru cele mai bune rezultate.

Care este cel mai bun subwoofer auto de pe piață?

Chiar dacă aveți un sistem audio bun în mașină, poate doriți să îi oferiți un plus de impuls. Ceva ce poate fi obținut cu ușurință cu un subwoofer bun. Dacă doriți să vă plonjați, iată ghidul nostru pentru a cumpăra cel mai bun subwoofer auto de pe piață, ținând cont de nevoile dvs. specifice și de anumite elemente cheie atunci când luați decizia.

01. Subwoofer Amplificat Pioneer TS-WX210A, 150 W

Subwoofer Amplificat Pioneer TS-WX210A, 150 W

Are o ieșire audio de 150 de watt care este alimentată de sine și vă îmbunătățește calitatea sunetului atunci când redați melodiile noastre preferate. Are o membrană de aluminiu între materialele sale care extinde sunetul pe care îl emite. Sentimentul și experiența audio-urilor incluse în playlist vor fi satisfăcătoare.

Are un sistem util de filtrare a trecerilor mici, care variază între 50 și 125 Hz pentru a optimiza puterea de ieșire a sunetului. Veți putea auzi melodiile dorite în vehicul cu un sunet și o claritate corespunzătoare. Nu este nimic mai bun decât un ton bun care ne însoțește în drum spre muncă sau la plimbare.

Are urcări și coborâri de înaltă calitate, care permit sunetul care iese din ele să satisfacă așteptările pe care le ai. Datorită filtrului său de trecere scăzută variabilă, care variază între 50-125 Hz, el reușește să armonizeze încăperile din mașina noastră. Are o putere de sunet de 20 dB / oct. Acest lucru nu este excesiv, dar ajunge în toate camerele.

Are un control de comandă care vă permite să selectați muzica pe care doriți să o redați. În acest fel, nu trebuie să atingeți dispozitivul direct, ci îl puteți manipula la distanță sigură. Asta înseamnă că, dacă suntem șoferi, putem ține ochii pe drum și controla melodiile pe care vrem să le auzim.

Are o intrare de linie RCA, astfel încât difuzorul dvs. să poată transmite tonurile dorite. Membrana de aluminiu îmbunătățește sunetul în mod semnificativ, astfel încât veți fi mulțumit de sunetele curate și profunde pe care le auziți cu Pioneer TS-WX120A.

Are o construcție compactă și mică, cu dimensiunile 28 x 7 x 20 cm și o greutate de 3,6 kg, ceea ce subliniază în continuare adecvarea funcționării sale. Calitatea mărcii Pioneer este remarcabilă, deoarece este o garanție a durabilității și a calității în eficiența implementării sale.

Ce ne place:

În funcție de părerile cumpărătorilor, acesta are bass-uri bune care vă permit să auziți clar ce se cântă. Și aceasta este exact o calitate pe care o acordați atenție atunci când cumpărați un model de subwoofere radio, adică că este de o calitate excelentă în îndeplinirea funcției sale.

Ce nu ne place:

Principalul dezavantaj al acestora, potrivit comentariilor cumpărătorilor, este că nu au un manual pentru manipularea telecomenzii lor. Acest lucru este complicat pentru cei care nu sunt familiarizați cu subiectul, de aceea este dificil pentru cei care nu știu totul despre cum funcționează.

Verdict:

Are o dimensiune compactă, potrivită pentru plasarea oriunde în vehiculul nostru. Are o membrană de aluminiu care oferă posibilitatea de a îmbunătăți calitatea sunetului. În așa fel încât amplificatoarele dvs. să funcționeze în mod optim, cu avansuri și coborâșuri bune. O telecomandă este inclusă pentru a controla mai bine performanțele și a răspunde nevoilor cumpărătorilor.

2. Subwoofer auto JBL Auto S2

subwoofer jbl s2

Deși nu răspunde la întrebarea celui mai bun subwoofer auto disponibil în prezent, acest model JBL are multe caracteristici care îl apropie de această poziție de onoare.

Aceasta include, de asemenea, puterea de 1.000 de wați care îți îmbogățește radioul mașinii cu un plus dramatic. Energia este, de asemenea, generată într-un con solid cu diametrul de 12 inci, care este echipat cu legendarele membrane de polipropilenă și conuri de la JBL pentru a vă oferi cea mai bună calitate a sunetului.

Membrana progresivă ajută prin îmbunătățirea performanței sale cu eforturi crescânde. Cu toate acestea, produsul nu ocupă mult spațiu în portbagaj și este ușor de instalat datorită instrucțiunilor incluse în livrarea de livrare. Cu siguranță nu va fi cel mai bun de pe piață, dar este cel mai bun subwoofer auto pentru valoarea sa pentru bani.

Încă cauți și încă nu ai decis ce subwoofer de mașină vrei să cumperi? Vă vom ajuta. Aici vom descrie avantajele și dezavantajele unui produs care ar putea fi subwooferul pe care îl căutați.

Ce ne place:

Compact: este un produs compact care, cu dimensiunile sale de 37 x 35 x 42 cm, poate fi instalat ușor și economisind spațiul în diferite părți ale vehiculului.

Material: Membrana conică a subwooferului este confecționată din polipropilenă, ceea ce îi conferă o durabilitate mai mare și o calitate a sunetului. Astfel, obțineți un dispozitiv care combină eficiență și rezistență în același timp.

Putere: cu o putere de 1000W, oferă o calitate bună atunci când ascultați muzica la alegere.

Mobilitate: este o bobină de mișcare complet individuală care atinge 4 ohmi; le puteți așeza în mod convenabil în diferite părți ale mașinii.

Ce nu ne place:

Baterie: Funcționarea depinde de o baterie de 12V care nu este inclusă în produs, deci va trebui să o achiziționați separat.

3. Difuzor subwoofer auto pasiv Pioneer TS-A250D4

Difuzor subwoofer auto pasiv Pioneer TS-A250D4

Cu caracteristici similare cu fratele său mare, modelul Pioneer TS-WX110A oferă un sistem perfect și ușor de instalat în vehiculul dvs. într-o manieră simplă.

Acest subwoofer auto cu motor are o putere de ieșire de aproximativ 150 de wați cu o putere de intrare de doar 50 de wați. Această putere de ieșire este autosuficientă, astfel încât nu trebuie să instalați amplificatori de putere dacă radioul auto nu are suficientă putere, ceea ce face instalarea mai ușoară.

În plus, designul său compact face ușor de instalat, deoarece poate fi chiar plasat sub scaunul pasagerului din față, cu cablul ascuns corespunzător, ceea ce economisește inconveniente și lucrări de instalare.

Pentru un control mai bun, dispune de sisteme de control de câștig și de un comutator de alimentare pentru a preveni scurgerea accidentală a bateriei. Și dacă nu vă place să vă aplecați, telecomanda vă permite să controlați de la distanță toate funcțiile.

Deși marca Pioneer este cunoscută și are echipamente de înaltă performanță, de înaltă calitate, care pot fi scumpe, promovează și unele subwoofere auto mai ieftine, care vă vor ajuta să aflați despre proprietățile pozitive și negative ale fiecăruia.

Ce ne place:

Putere: puterea RMS face posibilă generarea unui sunet suficient pentru zona vehiculului.

Material: este confecționat din aluminiu, metal și plastic, care asigură lejeritate, durabilitate și un stil plăcut pentru a păstra ornamentele mașinii.

Funcționare: Are un comutator încorporat cu ajutorul căruia subwooferul poate fi pornit și oprit foarte ușor.

Compact: dimensiunile acestui model sunt de 20 x 28 x 7,5 cm, ceea ce indică faptul că este un design compact ușor de plasat și instalat.

Ce nu ne place:

Bass: Utilizatorii raportează că sunetul este foarte bun, dar faptul că menținerea ușilor deschise scade calitatea bassului.

Putere

Pentru ca efectul subwooferului să fie suficient, acesta trebuie să aibă o putere suficientă. Ca întotdeauna, puterea este măsurată în wați și este elementul cheie în orice comparație a subwooferelor auto pe care le puteți găsi. Cu cât ai mai multă putere, cu atât ai mai mult impuls de bas, adică cu cât este mai mare puterea, cu atât difuzorul se „zgâlțâie” și cu atât vei avea mai mult sentimentul surround.

Cu toate acestea, este important să verificați dacă echipamentul și instalarea audio vă permit să instalați un subwoofer auto cu performanțele dorite. Dacă este sistemul dvs. de acasă, un sistem ieftin sau simplu poate include un element suplimentar, cum ar fi au nevoie de un amplificator sau siguranță. Confirmă acest lucru cu proprietățile specifice ale produsului înainte de a cumpăra.

Dimensiuni

Este un alt element important în achiziția dvs. Indiferent de cât costă subwoofer-ul auto ales, trebuie să vă asigurați că dimensiunile sale se potrivesc cu ceea ce vă puteți permite.

În multe cazuri, subwooferul este montat pe raftul din spate, unde este instalat și celălalt cablaj. În cazul în care măsurătorile sunt greșite, este posibil să fie nevoie să efectuați anumite acțiuni pentru ao configura. Cu toate acestea, nu trebuie să vă fie frică, deoarece aceste produse conțin adesea un șablon de referință care ajută la tăiere și montare.

Dacă problema apare implicit, deoarece subwooferul este mai mic decât gaura, de obicei nu aveți o problemă, deoarece mărcile au accesorii pentru montarea și ascunderea spațiului în exces, astfel încât să se obțină un rezultat perfect de fiecare dată. Nu uitați să lăsați suficient loc pentru ca difuzorul să „danseze” atunci când funcționează.

Materiale

Ultimul element despre care vorbim este materialele. Având în vedere modul în care funcționează acest tip de difuzoare, cu o mișcare activă dincolo de modelele normale, este important să ne bazăm pe produse realizate din materiale de înaltă calitate. Printre aceste materiale găsim kevlar, polipropilenă, aluminiu sau chiar fibră de carbon.

Aceste materiale ar fi pentru un model din seria înaltă sau medie-înaltă, care costă mai mult, dar oferă rezultate excelente de care vă veți bucura mult timp. Dimpotrivă, ar trebui să le evităm pe cele realizate din uretan sau chiar unele modele extrem de ieftine realizate din hârtie sau fibre de carton.

Aceste produse cu greu vor putea menține o rezistență adecvată în timp, iar comportamentul acestor materiale din a doua linie este sigur că vă va dezamăgi așteptările. De aceea este important să cheltuiți un pic mai mult pentru a obține un produs cu materiale de calitate mai bună.

Cum se folosește un subwoofer auto?

Prin instalarea și utilizarea unui subwoofer, este posibil să obțineți un efect de impresionant bass pentru sunetul vehiculului dumneavoastră. Și pentru că nu vrei să fii lăsat în urmă, ai decis să cumperi acest produs pentru a îmbunătăți sunetul mașinii tale. Acesta este motivul pentru care vă vom arăta în acest articol cum să folosiți un subwoofer pentru a avea o experiență sonoră unică.

cel mai bun subwoofer pentru masina

Uită-te la instrucțiunile pentru produsul tău

Este foarte important să revizuiți manualul de instrucțiuni al produsului dvs., astfel încât să știți puțin mai multe despre caracteristicile și specificațiile de putere, tensiune, tipul de instalație necesar, dacă sistemul dvs., printre altele. avea nevoie de un amplificator.

Gasiti instrumentele necesare pentru instalarea acestuia

Pentru a instala subwoofer-ul în mașina dvs., aveți nevoie de cel puțin un cablu pentru sursa de alimentare, unul pentru amplificator și player. Asigurați-vă că aveți aceste accesorii înainte de a continua instalarea. Dacă subwooferul are nevoie de un amplificator, ar trebui să utilizați unul.

Puneți-l în locul potrivit în mașina dvs., de obicei în portbagaj sau pe podea. Apoi, găsiți cablarea de la amplificator la bateria mașinii, astfel încât să poată primi energie.

Este posibil să fie nevoie să găuriți găuri pentru a ascunde sârmă sub portbagaj sau în ușile mașinii. Prin urmare, se recomandă ca acest tip de lucrări să fie efectuate de un atelier specializat. Nu uitați să conectați un fir de masă de la amplificator.

Conectați cablurile auxiliare la playerul mașinii dvs.

O altă instalare a unui cablu care trece pe suprafața vehiculului este necesară aici, dar trebuie să vă asigurați că cablul auxiliar de la amplificator la player este departe de cablul de alimentare, pentru a nu provoca interferențe.

În funcție de modelul produsului dvs., poate fi necesar să plasați subwoofer-ul într-un singur loc al mașinii. Apartamentul suplimentar, cu un sertar metalic, poate fi amplasat sub scaun sau în portbagajul de lângă amplificator. Apoi conectați subwooferul la amplificator printr-o conexiune auxiliară, în funcție de dacă modelul dvs. de produs are unul sau două canale.

Alte modele de subwoofer necesită un sertar care trebuie amplasat și instalat. Acest tip de lucrări ar trebui realizate de un atelier specializat în sunetul vehiculului. Este posibil să fie nevoie să utilizați un condensator pentru a preveni fluctuațiile de tensiune atunci când utilizați subwooferul, de ex. când porniți lumina în timp ce utilizați subwooferul.

Porniți playerul și bucurați-vă de noul dvs. sunet

Odată ce subwooferul este instalat cu amplificatorul, vă puteți bucura de calitatea sunetului surround cu un bas de înaltă calitate de la playerul de sunet al mașinii. Unele modele de acest tip de produs au o telecomandă, pe care o puteți conecta la subwoofer folosind un cablu jack de 3,5 mm. Puteți utiliza un extensor de cablu pentru a menține această telecomandă la îndemână și pentru a facilita controlul subwooferului.

Ce marci prefera romanii?

Un sunet bun pentru vehiculul nostru este esențial, întrucât suntem întotdeauna interesați de armonizarea spațiilor noastre, iar subwooferul auto este ideal pentru asta. În acest sens, sunetul, amplitudinea și performanța sunt aspecte care sunt importante pentru noi atunci când alegem produsul și modelul, dar merită subliniat și mărcile JBL, Auna și Pioneer.

JBL

Este o companie de electronice și audio care s-a născut în 1946 de James Bullough Lansing în Statele Unite, de la numele căreia vine acronimul acestui brand. Această companie a fost fondată la un an după ce JBL și-a dat demisia din funcția sa. Are o poveste dramatică de când s-a sinucis trei ani mai târziu, iar compania a fost pusă în mâinile lui Bill Thomas, pe atunci vicepreședinte.

Compania s-a catapultat apoi în toată lumea în următoarele două decenii, câștigând prestigiu și prestigiu. În 1969 s-a decis vânzarea companiei către Jervis Corporation, acum Harman International. Această companie a proiectat inițial produse pentru casă, dar a decis ani mai târziu să extindă vânzarea produselor lor către profesioniști, afaceri sau ingineri de sunet.

Este o companie care produce produse de studio, precum și dispozitive portabile, lut de călătorie și unele produse de film. Una dintre componentele principale a fost o bobină de 15 inci care este încă fabricată 55 de ani mai târziu. Producătorii de vehicule se bazează pe sistemul lor de sunet și îl încorporează în producția lor.

Subwooferele auto sunt unele dintre aceste sisteme de sunet pe care JBL le produce. Are suprafețe ideale și curate pentru a plasa acest produs în fiecare cameră a vehiculului. În plus, puterea care se prezintă este satisfăcătoare și răspunde nevoilor speciale.

Auna

auna

În urmă cu zece ani, câțiva tineri antreprenori au încercat să democratizeze lumea sunetului și astfel s-a născut povestea lui Auna. Acest brand se concentrează pe designul sonor pentru a răspunde nevoilor fiecărui individ și are grijă de bas și bas, precum și de nuanțele muzicale. În legătură cu progresele tehnologice, această companie, care aniversează a zecea aniversare, încearcă să prezinte și un preț imbatabil.

Una dintre filozofiile lui Auna este faptul că tendințele actuale cu avansuri tehnice, precum și feedback-ul ideilor aduse de utilizatori sunt luate în considerare pentru a consolida produsele cu un sunet modern. Este o companie care este reprezentată în mai mult de 15 țări cu ton de înaltă calitate dezvoltată de personal tehnic calificat.

Auna include o gamă largă de produse care sunt într-o creștere constantă dinamică și rapidă și sunt grupate în cinci categorii principale. Veți găsi o varietate de dispozitive care oferă o fidelitate ridicată, cu difuzoare și microfoane cu o gamă remarcabilă și unele modele de căști care răspund nevoilor specifice ale fiecărui utilizator.

Subwooferele auto sunt unul dintre produsele care aparțin uneia dintre aceste serii. Sunt concepute pentru a oferi o experiență satisfăcătoare în vehiculul nostru care ne poate însoți în călătorii lungi. Este un produs de înaltă calitate care garantează o durată rezonabilă datorită compoziției materialelor sale. Toate acestea au contribuit la faptul că s-au gândit la prețurile pentru utilizarea mai multor publicuri.

Pioneer

pioneer

Istoria Pioneer Electronics este deja cunoscută, iar fundația a fost promovată în 1938 de Nozomu Matsumoto. Această persoană avea calitățile și atitudinile oricărui antreprenor care își poate aduce compania la viață. Pasiunea pentru munca sa și, mai ales, pentru muzică l-au motivat să dezvolte tehnologia pe care se aștepta să o audă și a cărei calitate a sunetului este de neegalat.

Pioneer a crescut și consolidat la nivel mondial și este cunoscut ca unul dintre cei mai mari producători de audio și video din lume. Dar nu este vorba doar despre produse audio sau electronice, ci despre instrumente muzicale care oferă un sunet de înaltă calitate și o gamă de culori muzicale care se armonizează cu urechile noastre.

În acest fel, produse sonore, cum ar fi subwoofere, dispozitive de sunet de buzunar și un număr mare de dispozitive de sunet și video. Inspirat de o premisă, Pioneer și-a formulat deja scopul inițial de a permite lumii să participe la adevărata calitate a sunetului dispozitivelor, sistemelor și a altor produse sonore.

Subwoofer-ul pentru mașină este un alt produs funcțional pe care compania îl oferă publicului și de care te poți încrede absolut. În ciuda nivelului înalt al concurenței pe piață, mulți oameni au încredere în brand datorită importanței sale globale și a calității sale care depășește cuvintele.