It seems we don’t have any coupons for this category. Try searching for something else.

Despre Retroboutique.ro

Retro Boutique este magazinul celor care cauta mobila perfecta pentru stilul retro! Stilul retro este unul exotic, aparte, care poate pentru unii pare excentric dar care pentru altii aduce aminte de un mod unic prin care iti poti amenaja spatiile interioare, atragand simturile si stimulandu-te intr-un mod pozitiv!

Bunul gust si stilul sunt diferite de la om la om iar pentru cei care adora o imagine mai clara a excentritatii atunci acest magazin este cea mai buna alegere! Nimeni nu iti poate dicta ce inseamna casa sau apartamentul mobilat perfect iar daca esti adeptul unui astfel de stil atunci magazinul Retro Boutique este cel mai bun pentru tine!

Produse si Oferte

Reducerile de la cei de la Retro Boutique se gasesc constant indiferent de categoria de produse care va face cu ochiul! Pe site veti gasi o sectiune dedicata noutatilor unde vedeti cele mai noi produse, multe dintre ele beneficiind si de cateva reduceri la pret. In cazul in care acele reduceri nu va fac cu ochiul sau produsele din acea zona nu sunt pe gustul dumneavoastra, aveti acces si la sectiunea numita Promotiile Lunii unde regasiti produsele care sunt reduse la pret in acea luna a anului.

Catalogul celor de la Retro Boutique se invarte in jurul produselor de mobilier, de mobila si articole de acest gen pentru orice camera din casa dumenavoastra, de la mese la fotolii, paturi, sertare, biblioteci dulapuri si multe altele, pana la decoratiuni, corpuri de iluminat sau produse textile.

Transport si retur

Magazinul iti ofera transportul gratuit pentru comenzile de peste 700 RON. In cazul in care mobila pe care ai cumparat-o nu se potriveste cu camera in modul in care iti imaginai acest lucru atunci poti returna produsele comandate in termen de 30 zile din momentul in care le-ai primit ! Totodata, poti face plata acestor produse in pana la 5 rate fara dobanda.

Cum pot folosi un cod de reducere RetroBoutique?

Un cupon promotional pentru RetroBoutique va ajuta sa achizitionati produsele de pe acest site la un pret mai redus. Aplicarea unui voucher este foarte simpla, necesitand un singur pas aditional inainte de a plati comanda.

In cosul de cumparaturi veti observa ca aveti un camp unde puteti introduce un cod de reducere. Introduceti voucherul si dati click pe aplica! Asta e tot! Acum veti observa ca pretul total al comenzii a fost redus.

RetroBoutique permite folosirea unui singur cupon pe comanda, insa uneori se mai fac exceptii, putand folosind chiar 2 sau 3 coduri de reducere simultan.

Noi recomandam sa incercati mai multe coduri de reducere pentru a vedea care dintre ele va ajuta sa economisiti mai mult.

Pentru a primi cele mai noi coduri de reducere Retro Boutique, noi sugeram sa va inscrieti la newsletter-ul BestFest!