It seems we don’t have any coupons for this category. Try searching for something else.

Despre Interlink.ro

Interlink este un magazin bine cunoscut de catre cei din domeniul tehnic si IT. Magazinul si-a inceput activitatea in anul 1997 si in momentul de fata este unul din liderii din nisa echipamentelor IT. Putem spune ca Interlink aduce tehnologia mai aproape si mai accesibila pentru tine. De ce spunem asta? Pentru ca magazinul se specializeaza in vanzarea echipamentelor IT second hand precum si cea a celor refurbished.

Magazinul colaboreaza cu o serie lunga de producatori, printre care putem numara multe firme de renume cum ar fi ASUS, Alcatel, BlackBerry, CANON, Cisco, E-BODA, Epson, HAMA, IBM, JBL, Kingston, Lenovo, Mediacom si multe altele.

Produse si Oferte

Oferta celor de la Interlink este una destul de avantajoasa considerand tipul de echipamente IT de care se ocupa precum si pretul avantajos al acestora. Vorbim aici despre calculatoare, laptopuri, imprimante, table, produse software, mobilier office, monitoare si TV-uri, servere si retelistica, echipamente de supraveghere precum si produse de igienizare si protectie. Dand click pe fiecare dintre aceste categorii puteti cauta mai apoi produse in functie de componente, de pret, echipamente refurbished sau echipamente second hand. Va bucurati de oferte si produse la pret redus la fiecare dintre aceste sectiuni ale catalogului indiferent de perioada anului!

Transport si retur

In cazul in care comanda plasata de catre dumneavoastra depaseste 150 lei transportul este gratuit. Daca comanda dumneavoastra nu depaseste aceasta suma atunci suma de plata a transportului este de 25 lei.

In ceea ce priveste transportul pentru produsele in garantie, costul transportului la dus este suportat de catre client iar cel la intors este suportat de catre Interlink. In cazul in care comanda este refuzata fara un motiv intemeiat plata transportului dus-intors este suportata de catre client. In ceea ce priveste returul produselor, puteti face asta foarte usor accesand site-ul celor de la Interlink si completand un formular de retur cerut de catre acestia.

Cum pot utiliza un voucher Interlink?

Interlink pune la dispozitie deseori vouchere si cupoane pentru a incuraja potentialii clienti sa cumpere de pe site-ul lor. Cum te avantajeaza pe tine acest lucru? Raspunsul e simplu: cumperi mai ieftin!

In cazul in care dispui de un astfel de voucher, poti economisi pana la 15% din pretul total al comenzii! Folosirea unui cod de reducere poate transforma un deal mai putin bun, intr-un pret greu de rezistat!

Deseori vei observa ca pe site-ul BestFest gasesti mai multe vouchere Interlink, iar noi recomandam testarea tuturor acestor coduri pentru a te asigura ca obtii pretul cel mai ieftin!

De asemenea recomandam abonarea la newsletter pentru a fi pusi la curent cu ultimele reduceri online!