It seems we don’t have any coupons for this category. Try searching for something else.

Cum pot folosi un voucher sau cupon de reducere Decathlon?

Daca ati intrat in posesia unui cupon Decathlon, acesta va ajuta sa economisiti o parte din pretul total al comenzii. In acest mod veti putea cumpara orice produs de pe Decathlon.ro la un pret mai mic. Codul promotional se aplica in momentul cand vreti sa faceti plata. In cosul de cumparaturi, sub produsul adaugat, veti vedea o casuta in care puteti introduce voucher-ul Decathlon pentru a va bucura de discount.

In cazul in care website-ul Decathlon primeste vreun update, este posibil ca aspectul cosului de cumparaturi sa se schimbe, iar casuta unde trebuie introdus cuponul de reducere sa fie localizata in alta parte. Nu ar trebui sa intampinati probleme, insa echipa noastra va sta la dispozitie pentru a va asista in utilizarea oricarui tip de voucher.

Trebuie sa va reamintim ca este posibila folosirea a unui singur cupon pentru fiecare comanda plasata, asa ca va sugeram sa incercati mai multe coduri pentru a obtine cea mai buna reducere.

Decathlon apreciaza clientii loiali, si nu de putine uneori acestia primesc cupoane promotionale direct pe adresa de e-mail. Va recomandam sa profitati de aceasta oferta si sa va inscrieti in lista lor de abonati pentru a fi la curent cu ultimele reduceri Decathlon.