Verificati sectiunea Harta Locatiei pentru a vedea exact unde este localizat B’ESTFEST Park.

Cu motorul sau masina personala

Spatiul de festival este foarte usor accesibil cu motorul sau masina personala,  pentru acestea fiind disponibila o vasta parcare chiar langa spatiul de festival. Incepand de anul acesta, va exista si un loc de parcare separata, cu plata, amenajata mult mai aproape de intrarea in festival. Aceasta dispune de iluminare si paza pe durata celor trei zile de festival.

Nu uitati insa de sistemul “car pooling” (folosirea la maxim a locurilor dintr-o masina – daca ai locuri libere in automobilul personal, ia cu tine si cativa prieteni pietoni!). Verificati proiectul 4inmasina, platforma unde-ti faci noi prieteni de drum si descoperi ca in 4 e mai ieftin, mai fun si mai eco.

 Cu bicicleta

Accesul cu bicicleta este permis in interiorul festivalului, la intrare in B’ESTFEST PARK fiind amenajate spatii de parcare speciale pentru fanii transportului “pe doua roti” nemotorizate.

 Cu mijlocele de transport in comun.

Si anul acesta se discuta cu RATB pentru infiintarea liniilor speciale B’ESTFEST, insa detalii despre program si functionalitate vor fi facute publice in curand.

Publicul va avea insa la dispozitie si linia de maxi-taxi 445, cu statie la refugiul de tramvai al liniilor 16 si 36 (din statia de metrou Pipera) sau de la Statia Baneasa S.A. Acesta circula la interval de 15 – 20 de minute iar capatul de linie se va afla in imediata apropiere a festivalului.

Cu un taxi

Daca niciuna dintre variantele de mai sus nu va sunt la indemana, puteti opta oricand pentru un taxi. Si nu trebuie sa va faceti griji la intoarcere pentru ca, din acest an, fanii B’ESTFEST vor avea la indemana si o statie special amenajata chiar la iesirea din festival, unde zeci de taxiuri Meridian isi vor astepta clientii inveseliti de muzica pentru a-i conduce, linistiti, acasa. Mai multe detalii aici.