ACREDITARI DE PRESA B’ESTFEST Summer Camp/ 5-7 iulie/ B’ESTFEST Park, Tunari

In perioada 17-23 iunie se primesc cererile de acreditare pentru festivalul B’ESTFEST ce va avea loc intre 5-7 iulie in B’ESFEST Park, Tunari. Cererile de acreditare se vor trimite exclusiv online, prin completarea formularului electronic prezent aici.

Pentru fiecare agentie de presa/publicatie/post radio – TV/website se pot trimite cereri de acreditare pentru maxim doua persoane, reporter si fotograf/cameraman. Vor fi luate in considerare doar cererile trimise in perioada mai sus mentionata, decizia finala legata de acreditari va fi luata alaturi de managementul artistului, aceasta urmand a fi comunicata ulterior pe adresa de e-mail a persoanei de contact.

Numarul de acreditari este limitat, in sprijinul deciziei finale fiind necesara detalierea in formularul online, in limba engleza, a scopului pentru care este solicitata acreditarea, o scurta prezentare a publicatiei/postului, precum si mentionarea link-urilor catre orice materiale, stiri, articole etc. publicate despre evenimentul in cauza.

* La cerere, se poate acredita cate un fotograf / operator diferit pentru fiecare zi a festivalului, insa pentru reporter va exista o singura acreditare pe toate cele trei zile.