1017280_10152065944357178_1693860253_n

Final de B’ESTFEST Summer Camp 2013!

B’ESTFEST Summer Camp 2013 a inchis aseara portile celei de-a saptea editii dupa un weekend care a reusit sa stranga in B’ESTFEST Park 64.000 de participanti dornici de distractie! Pe langa multitudinea de surprize si activitati pregatite in zonele special amenajate in “summer camp”, cei prezenti in ultima zi de festival s-au delectat si cu show-urile de senzatie ale artistilor din program.

Electric Fence, Hentai Corporation, Shadowbox & Chimie, Goodbye to Gravity, Pistol cu Capse, Toulouse Lautrec, Partizan se numara printre cei care au dat tonul, fiind urmati de Enter Shikari, Chase & Status si Soilwork, care au electrizat atmosfera cu prestatii live energizante, fanii aplaudand frenetic fiecare concert. Unul dintre cele mai apreciate show-uri ale serii a fost cel al britanicilor Enter Shikari care au oferit poate cea mai savuroasa prestatie din cadrul festivalului. Inca de la a doua piesa artistii s-au destins, coborand in public, cantand impreuna cu miile de fani prezente in fata scenei. Membrii Chase & Status, headlinerul serii, nu s-au dezmintit nici ei, oferind spectatorilor unul dintre cele mai dinamice show-uri din cadrul B’ESTFEST Summer Camp! Dupa ce Soilwork a incheiat seria concertelor pe scenele principale, festivalul a continuat cu set-ul lui Friction in Dance Arena, mii de spectatori ramanand pana dimineata in B’ESTFEST Park, bucurandu-se de ultimele ore ale unei editii memorabile. Prezentat de Ciuc Premium si Coca-Cola, sustinut de Vodafone, B’ESTFEST si-a sarbatorit cei “sapte ani de acasa” alaturi de cel mai numeros public din istoria celor trei editii la “iarba verde”!

Imagini din cea de-a treia zi de festival sunt disponibile mai jos, fotografiile putand fi utilizate numai in scop editorial, cu mentionarea creditelor salvate in titlul fiecarui fisier:
http://we.tl/A1XqvDqgcl