Camping

CAMPING

Fanii B’ESTFEST care vor sa traiasca pe deplin experienta B’ESTFEST Summer Camp, bucurandu-se de cele trei zile si trei nopti de concerte si distractie, o pot face si in acest an, cazandu-se in campingul B’ESTFEST Park, aproape de zona de party-uri. Pretul unui voucher de cazare in camping este doar de 20 lei. Mai mult decat atat, cei care nu au deja un cort in echipamentul personal isi pot inchiria unul la “cheie”. Anul acesta inchirierea unui cort gata montat de 2-3 persoane va fi 50 de lei (indiferent de durata). Suplimentar, cortul se poate “mobila” cu unul sau doua isoprene de 15 lei/bucata.

Echipa Military Trend va fi, si in acest an, principalul furnizor de echipamente de camping, fiind disponibila pe toata durata festivalului inclusiv pentru interventii tehnice ce implica amenajarea corturilor. Mai mult decat atat, publicul care va decide sa ramana peste noapte in zona de camping va avea la dispozitie o bacanie pentru aprovizionare.

O alta noutate o reprezinta zona  unde se poate campa cu masina. Conceputa din dorinta de a veni in ajutorul celor care aleg sa vina cu masina personala in B’ESTFEST Park, incepand cu editia din acest an va exista o zona de camping unde soferii isi pot instala corturile chiar langa masina.

Va rugam cititi mai jos mai multe informatii despre zona de camping.

Regulament si informatii camping:

Acces in zona de camping

Accesul in zona de festival se va face incepand cu ora 17:00 in prima zi de festival, vineri 5 iulie, urmand ca sambata si duminica publicul sa poata avea acces de la ora 16:00.

Nu va permis accesul inainte de aceasta data. Accesul in camping si camparea sunt permise doar celor ce poseda un voucher de camping si un abonament sau bilet de o zi. Acesta este valabil fie pentru tot weekend-ul, fie pentru o singura noapte, avand acelasi pret (detalii sectiunea bilete).

Organizatorii isi rezerva dreptul de a opera controale pe parcursul festivalului pentru a asigura respectarea prezentului regulament.

Sunt interzise:

- accesul cu arme sau orice alte obiecte ce pot fi considerate periculoase. In zona de camping exista in permanenta o echipa de asistenta tehnica ce va poate ajuta fie cu fixarea pilonilor pentru cort sau orice alta problema de ordin tehnic pe care o veti intampina, fie ca aveti nevoie de ciocan, patent, cabluri etc.

- accesul cu recipiente de sticla, materiale inflamabile, animale de companie, pixuri cu laser.

- accesul cu canistre de gaz sau masini de gatit cu benzina sau generatoare pe baza de petrol. Buteliile de gaz sunt permise doar in rulote, cu conditia ca acestea sa fie instalate si certificate profesional in rulota (lipsa actelor doveditoare duce la prezumtia lipsei certificarii acestora si se va interzice uzul lor pe perioada festivalului). Nu va faceti griji, vor fi alimente disponibile, in camping va exista o bacanie si o zona de catering cu o gama variata de produse si mancaruri.

- comercializarea de produse in zonele de camping si festival fara acordul organizatorilor.

- consumul de droguri sau comercializarea acestora, conform legii.

Este permis:

- accesul cu alcool in zona de camping, cu conditia sa nu fie in recipiente de sticla si sa nu depaseasca cantitatea de 2l (pentru bere sau vin) sau 0.75l (tarie/persoana) . Atentie: nu va fi permis accesul cu alcool, bauturi sau alimente in celelalte zone ale festivalului.

- accesul in zona de camping (dar nu si in celelalte zone ale festivalului) cu steaguri pe bete telescopice (cu conditia ca ele sa fie folosite exclusiv destinatiei lor).

Inchirieri cort

Cei care nu au deja un cort in echipamentul personal isi pot inchiria unul la “cheie”. Anul acesta inchirierea unui cort gata montat de 2-3 persoane va fi 50 de lei (indiferent de durata). Suplimentar, cortul se poate “mobila” cu unul sau doua isoprene de 15 lei/bucata .

Facilitati pentru persoanele cu dizabilitati

Persoanele cu dizabilitati sunt binevenite la festival, dar avand in vedere locul desfasurarii, pot exista sectiuni deluroase sau zone cu santuri, ceea ce inseamna ca uneori accesul nu va fi foarte usor. Cu toate acestea, personalul B’ESTFEST va fi in jur pentru a ajuta. Pentru orice intrebari cu privire la accesul si facilitatile de la festival, va rugam sa ne scrieti pe adresa de e-mail contact@bestfest.ro.

Alte informatii

Va recomandam sa nu lasati nimic de valoare in cort, atunci cand nu sunteti in sau langa el. Daca nu puteti lua obiectele de valoare cu dumneavoastra cand plecati din cort, va recomandam sa le lasati la domiciliu. Puneti-va banii, biletele, cardurile si telefoanele mobile intr-un buzunar cu fermoar sau folositi o borseta. Eventual, marcati-va cu nume si adresa bunurile pe care le aduceti la festival, astfel incat sa va putem identifica, in cazul pierderii acestora.

Avem cosuri de gunoi si tomberoane pe toata suprafata campingului si festivalului, incercati sa protejati mediul in care ne petrecem weekend-ul si folositi-le!

Sanctiuni

Nu sunt tolerate exceptii de la aceste reguli, incalcarea prezentului regulament va duce la evacuarea din zona de camping si interzicerea accesului in zona de festival fara rambursare.

Va multumim si va asteptam la B’ESTFEST!