Conditii Generale B’ESTFEST Summer Camp 2013!

Termeni:

B’ESTFEST Park = intreaga zona de festival destinata publicului

Atentie!

Rugam publicul sa fie vigilent si sa nu cumpere bilete decat din locurile autorizate in acest sens (MyTicket, Diverta, reteaua MyTicket)! Detalii suplimentare la sectiunea bilete.

De asemenea, este strict interzisa vanzarea, cumpararea, utilizarea in activitati promotionale sau comerciale de orice fel a invitatiilor sau a biletelor la alt pret decat cel inscriptionat pebilet . Organizatorii isi rezerva dreptul de a interzice intrarea in spatiul de concert a persoanelor care vor fi depistate ca desfasoara astfel de activitati si de a confisca invitatiile, respectiv biletele aflate in posesia acestora.

Atragem atentia asupra faptului ca detinerea de bilete falsificate si/sau comercializarea invitatiilor sau biletelor la suprapret implica raspundere penala si va fi sanctionata conform legilor in vigoare.

Conditii si informatii generale

Urmatoarele conditii si informatii generale se aplica pentru evenimentul B’ESTFEST Summer Camp 2013. O parte dintre aceste conditii vor fi afisate si la intrarea in spatiul de festival, in zilele evenimentului.

Odata cu achizitionare biletelor de festival, se accepta implicit si aceste reguli.

  • Biletul ofera acces la festival, nu la un spectacol individual al unui artist din cadrul programului.
  • Biletele nu se preschimba, iar valoarea acestora nu se returneaza in situatii independente de vointa organizatorilor, incluzand (dar nelimitandu-se) la schimbari in programul artistilor, conditii meteo nefavorabile, greve etc.
  • Organizatorii nu sunt raspunzatori pentru pierderea, furtul sau deteriorarea biletelor si nu pot garanta autenticitatea niciunui bilet cumparat din surse neoficiale. Odata obtinut biletul, acesta nu poate fi schimbat sau revandut. Va fi interzis accesul oricarei persoane care prezinta bilete modificate, cu stersaturi, rupte sau care par a fi falsificate.
  • Achizitionarea biletelor pentru festival va fi posibila, in limita locurilor disponibile, si in ziua evenimentului, de la punctele de vanzare aflate langa intrarea in incinta festivalului. Este recomandata sosirea in timp util la punctele de acces, pentru a se evita aglomerarile ce se pot crea la punctele de verificare a biletelor/invitatiilor.
  • Ofertele, artistii participanti, listele de preturi si alte informatii sunt cu titlu informativ si pot fi schimbate fara preaviz de catre Organizator. Organizatorul nu poate fi tras la raspundere pentru eventualele erori.

Accesul in locatie

Accesul spectatorilor in incinta festivalului se va face doar pe la poarta principala de acces in cadrul B’ESTFEST Park, conform programului evenimentului:  incepand cu ora 17:00 in prima zi de festival, vineri 5 iulie, urmand ca sambata si duminica publicul sa poata avea acces de la ora 16:00.

  • Detinatorii abonamentelor pe 3 zile vor primi la intrarea in B’ESTFEST Park, pe baza biletului de acces valid, o bratara cu care vor putea intra si iesi din zona de festival destinata publicului ori de cate ori se doreste. Bratara trebuie pastrata la mana pe intreaga durata a festivalului. In caz de pierdere, instrainare sau rupere/taiere voluntara a bratarii, aceasta isi pierde valabilitatea, persoanei in cauza fiindu-i negat accesul inapoi in incinta festivalului.
  • Detinatorii biletelor de o zi vor putea intra o singura data in zona festivalului pe baza biletului de acces valid, fara a primi in schimbul acestuia o bratara. In cazul in care posesorul biletului de o zi doreste sa paraseasca zona de festival, cu intentia de a reveni in decursul aceleiasi zile, o poate face prin achizitionarea cu doar 20 de lei a unui “upgrade” ce consta intr-o bratara care ii va permite sa intre si sa iasa din zona de festival destinata publicului ori de cate ori doreste, cu mentiunea ca aceasta bratara trebuie pastrata pana la finalul zilei. Punctul de la care vor putea fi achizitionate aceste upgrade-uri va fi disponibil in incinta zonei de festival, fiind semnalizat corespunzator.

(Conditiile de mai sus se aplica inclusiv abonamentelor/biletelor de o zi oferite sub forma de invitatie (voucher electronic) – deci fara valoare monetara).

 Act de identitate

Participantii la B’ESTFEST Summer Camp trebuie sa aiba asupra lor un act de identitate valid (B.I., C.I., pasaport, permis de conducere cu poza, certificat de nastere – in original).

Parcare

B’ESTFEST dispune de doua spatii special amenajate pentru parcare in incinta festivalului:

- o parcare  cu plata, situata in imediata vecinatate a intrarii in spatiul de festival, in cadrul careia accesul  va fi permis numai dupa achitarea unei taxe de acces de 15 lei/ zi pentru masini, respectiv 5 lei/zi pentru motociclete. Punctele de la care vor putea fi achizitionate aceste tickete de acces in parcare – in incinta zonei, fiind semnalizate corespunzator.

- o alta parcare gratuita in incinta festivalului: amenajata cu standere speciale pentru biciclete.

Transport

Transport in comun:   445  – poate fi luat de pe refugiul de tramvai al liniilor 16 si 36 (din statia de metrou Pipera) sau de la statia Baneasa S.A .

Linii de transport speciale: vor exista autobuze la intervale regulate de timp ce vor asigura transportul din puncte « cheie » ale orasului spre B’ESTFEST PARK si invers, chiar si pe timp de noapte. Detalii in curand pe siteul www.bestfest.ro.

Bicicleta: pentru cei mai eco-friendly dintre noi, la B’ESTFEST PARK se poate ajunge si cu bicicleta. In cadrul festivalului vor exista spatii de parcare special amenajate, fara suprataxa.

Cu masina personala: va exista parcare special amenajata pentru public.

Daca niciuna dintre variantele de mai sus nu va sunt la indemana, puteti opta oricand pentru un taxi. Si nu trebuie sa va faceti griji la intoarcere pentru ca, din acest an, fanii B’ESTFEST vor avea la indemana si o statie special amenajata chiar la iesirea din festival, unde zeci de taxiuri Meridian isi vor astepta clientii inveseliti de muzica pentru a-i conduce, linistiti, acasa. Mai multe detalii aici.

Verificati sectiunea Transport pentru mai multe detalii si reactualizari.

Persoane cu dizabilitati locomotorii

Fiecare persoana cu dizabilitati locomotorii are dreptul la un singur insotitor. Accesul se va face numai pe baza biletelor valide (inclusiv pentru insotitori). Persoanele care detin un act doveditor al dizabilitatii locomotorii si doresc achizitionarea de bilete la B’ESTFEST Summer Camp sunt rugati sa contacteze din timp organizatorii la adresa contact@bestfest.ro.

Accesul copiilor in zona de festival

Copiii cu varste sub 14 ani, insotiti de un adult, vor avea acces gratuit. In vecinatatea scenelor, zgomotul produs poate fi mult peste nivelul suportat de cei mici, prin urmare recomandam dopuri sau casti de protectie, precum si petrecerea timpului mai departe de zonele zgomotoase.

Dovada varstei

Daca sunteti destul de norocosi sa aratati mai tineri de 18 ani, va rugam sa ne dovediti varsta atunci cand incercati sa cumparati alcool. Va rugam sa nu fiti jigniti de aceasta solicitare, de fapt, luati-o ca pe un compliment! Comercializarea tutunului si alcoolului catre persoane sub 18 ani este interzisa prin lege.

Informatii/ obiecte pierdute

In perimetrul B’ESTFEST va exista un birou de informare, semnalizat ca atare, care va functiona si ca birou de obiecte pierdute. In cazul in care gasiti sau pierdeti ceva, aici veti putea raporta acest lucru.

Primul ajutor

In zona festivalului vor exista puncte de prim-ajutor si ambulante. De asemenea, in caz de urgenta, puteti apela la agentii de securitate dotati cu statii emisie-receptie.

Catering/ jetoane

In cadrul festivalului, mancarea si bautura nu poate fi cumparata cu bani cash, ci doar pe baza unor jetoane pe care le puteti procura de la casieriile festivalului. La sfarsitul fiecarei zile, jetoanele in plus pot fi schimbate in bani. In perimetrul festivalului vor exista mai multe zone-restaurant. Jetoanele ramase pot fi schimbate in bani cash doar in zilele de eveniment, de la casele Raiffeisen amenajate in spatiul de festival.

Cei care vin fara bani cash pot sta linistiti, in incinta festivalului va fi amplasat si un ATM.

Mancare si bautura

O varietate de feluri de mancare, de la gratare la specialitati vegetariene, pentru toate gusturile, vor fi disponibile in zonele de restaurante din spatiul festivalului! Sucurile si berea vor fi disponibile toata ziua, iar barurile din zona de divertisment vor fi deschise chiar si dupa terminarea concertelor de pe scene.

Atentie: puteti intra cu alcool (recipiente de plastic) in zona de camping, dar nu va fi permis accesul cu el in celelalte zone ale festivalului (in zona de camping este permis accesul cu cel mult 2L de vin sau bere si nu mai mult de 75mL tarie de persoana).

Tigari/Merchandising

In incinta B’ESTFEST vor exista zone speciale de merchandising, unde se vor vinde diverse produse (CD-uri, carti, tricouri etc…) si tigari. Aceste produse pot fi cumparate doar cu bani cash (nu pe baza de jetoane), iar tigarile se pot vinde numai persoanelor peste 18 ani. La fata locului vor exista puncte de vanzare rasfirate,  unde veti putea gasi toate lucrurile de care aveti nevoie pentru a supravietui cele trei sau patru zile pe care intentionati sa le petreceti alaturi de noi. Tarabele in cauza includ haine, bijuterii, servicii de masaj, alimente ecologice, suveniruri, materiale promotionale, si multe altele.

 Camping

Accesul in zona de camping se face doar pe baza biletului de festival insotit de voucher de camping. Acest lucru va fi controlat pe parcursul weekend-ului festivalului. Mai multe detalii in sectiunea Camping de pe site-ul www.bestfest.ro.

Nu este permis accesul in spatiul festivalulul cu:

Arme sau orice alt obiect ce poate fi considerat periculos, chiar daca planuiti sa-l utilizati pentru camping. Este interzis accesul cu alcool, droguri, orice fel de sticle, animale de companie, pixuri cu laser, bidoane de plastic, conserve, artificii, bannere sustinute de bete (in zona de camping este permis), spray-uri de dimensiuni mari, umbrele, scaune, bauturi sau mancare, obiecte potential periculoase, ascutite sau contondente.

Nu va fi permis accesul cu aparate foto profesionale (cu obiective interschimbabile) sau aparate de inregistrare audio-video, fara acordul organizatorului.

Nu este permis accesul cu canistre de gaz sau masini de gatit cu benzina, nu este permisa aprinderea de focuri.

Inainte de intrarea in incinta festivalului, toate rucsacurile, sacosele si pachetele vor fi verificate in conformitate cu legea, iar participantii trebuie sa accepte sa se supuna unui control corporal efectuat de personalul nostru de securitate autorizat legal. Refuzul supunerii controlului corporal va atrage interzicerea accesului in zona.

Toalete

In incinta festivalului vor exista zone de toalete dedicate: barbatilor, femeilor si persoanelor cu handicap. Acestea vor fi curatate cat de des posibil si, din acest motiv, unele toalete pot fi inchise temporar. De asemenea, la fiecare zona de toalete vor fi disponibile lavoare.

Securitate/Politie/Jandarmerie

Pentru siguranta dumneavoastra, in spatiul festivalului vor exista numerosi agenti de securitate, precum si agenti de Politie si Jandarmerie.

INTOTDEAUNA:

- Sa stiti unde este cea mai apropiata iesire de urgenta

- Urmati instructiunile de siguranta ale personalului de securitate, politiei sau organizatorilor

- Indepartati-va prompt de orice pericol

- Anuntati un supraveghetor, politia sau un organizator daca vedeti orice comportament antisocial

- Mutati-va catre o zona mai libera an cazul in care exista o crestere a numarului de oameni din acea zona

- Cereti ajutor daca aveti nevoie si ajutati-i pe ceilalti, mai ales cand cineva cade

- Stati calm (daca sunteti in dificultate, cereti sa fiti dus la cortul de prim-ajutor).

Pompieri

Nu este permis sa folositi focul in zona festivalului. In caz de pericol, pompierii va stau la dispozitie in zona festivalului.

Stage-diving/crowd-surfing

Nu este permis stage-diving-ul si crowd-surfing-ul. Astfel de activitati sunt periculoase pentru dumneavoastra si pentru cei din jur!

Droguri

Nu se va accepta sub nicio forma consumul sau comercializarea drogurilor.

Comercializare/sampling

Desfasurarea de activitati comerciale si de sampling fara acordul organizatorului nu este permisa in perimetrul festivalului.

Animale de companie

Accesul cu animale de companie nu este permis in perimetrul festivalului.

Copacii si constructiile din spatiul festivalului

Nu este permisa escaladarea structurilor si copacilor din perimetrul festivalului.

 Program

Organizatorii isi rezerva dreptul de a modifica programul, din motive neaflate sub controlul lor sau elemente neprevazute de ultim moment. In masura in care este posibil, aceste modificari vor fi comunicate catre publicul festivalului.

Curatenia

Pentru a pastra curatenia in zona evenimentului, va rugam sa utilizati cosurile de gunoi amplasate in perimetrul festivalului. Colectarea selectiva este cel mai important pas in circuitul reciclarii ambalajelor, drept urmare va rugam sa utilizati containerele separatoare.