Fanii B’ESTFEST care vor sa traiasca pe deplin experienta B’ESTFEST Summer Camp, bucurandu-se de cele trei zile si trei nopti de concerte si distractie, o pot face si in acest an, cazandu-se in campingul B’ESTFEST Park, aproape de zona de party-uri. Pretul unui voucher de cazare in camping este doar de 20 lei. Mai mult decat atat, cei care nu au deja un cort in echipamentul personal isi pot inchiria unul la “cheie”. Anul acesta inchirierea unui cort gata montat de 2-3 persoane va fi 50 de lei (indiferent de durata). Suplimentar, cortul se poate “mobila” cu unul sau doua isoprene de 15 lei/bucata.

Echipa Military Trend va fi, si in acest an, principalul furnizor de echipamente de camping, fiind disponibila pe toata durata festivalului inclusive pentru interventii tehnice ce implica amenajarea corturilor. Mai mult decat atat, publicul care va decide sa ramana peste noapte in zona de camping va avea la dispozitie o bacanie pentru aprovizionare.

O alta noutate o reprezinta zona  unde se poate campa cu masina. Conceputa din dorinta de a veni in ajutorul celor care aleg sa vina cu masina personala in B’ESTFEST Park, incepand cu editia din acest an va exista o zona de camping unde soferii isi pot instala corturile chiar langa masina.

Pentru mai multe informatii despre tot ceea ce tine de Camping, acceseaza sectiunea cu acelasi nume.

Cazare la hotel/pensiune

Pentru fanii festivalului care doresc sa se cazeze la hotelurile sau pensiunile din apropiere, B’ESTFEST pune la dispozitie urmatoarele optiuni:

Name Address Apartament / Flat Single room Double room Website
Pensiunea Previ 4**** Sos. Pipera – Tunari nr. 25 N/A 140 (Monday-Thursday 120) 160 (Monday-Thrusday 140) www.pensiunea-previ.ro/
Alexander Hotel 5***** Sos. Pipera – Tunari 1/VI 1000 375 420 www.alexanderhotel.ro
Pensiunea Restaurant Pipera Strada Erou Nita Pintea, nr. 1B, Voluntari 400 235 250 www.pensiuneapipera.ro
Charter Hotel Otopeni 3*** Str. Drumul Odaii nr. 1D, Otopeni 230 145 168 www.hotelcharter.ro
Vila Toparceanu Otopeni 3*** Str. G. Toparceanu nr. 11, Otopeni N/A 122 142 www.vilatoparceanu.ro
RIN Airport 3/4*** Calea Bucurestilor 255A, Otopeni 160 180 www.rinhotels.ro
Denisa Hotel 4**** Drumul Garii Otopeni nr. 62, Otopeni N/A 160 180 www.hoteldenisa.ro
Hotel Tecadra 4**** Str. Erou Iancu Nicolae 67A, Pipera-Voluntari N/A N/A 326 www.tecadra.ro

* Organizatorul nu isi asuma responsabilitatea pentru serviciile si preturile unitatilor de cazare de mai sus. Prezentarea acestora pe site-ul festivalului este doar cu titlu informativ. Pentru mai multe detalii si oferta actualizata, va rugam sa contactati direct respectivele hoteluri si pensiuni.