Tip bilet

Perioada Acces

Perioada de cumparare

1 martie – 30 iunie

1 – 7 iulie

*Bilet de o zi

5 Iulie

70 lei

99 lei

6 Iulie

70 lei

99 lei

7 Iulie

70 lei

99 lei

Abonament de 3 zile

5, 6, 7 Iulie

150 lei

**199 lei

         Voucher camping

5, 6, 7 Iulie

20 lei

40 lei

*asigura intrarea in festival o singura data. Cei care doresc sa poata intra si iesi de mai multe ori din B’ESTFEST Park isi pot face un upgrade la bilet direct in ziua evenimentului, de la poarta, achitand inca 20 de lei.

** disponibil la casele de bilete de la intrarea in spatiul de festival doar pe 5 iulie.

Biletele sunt disponibile online, pe www.MyTicket.ro precum si:

- in magazinul Muzica (Str. Republicii, nr. 31, et. 2, ap.8)
- libraria Mihai Eminescu (Bd.Regina Elisabeta nr.16)
- Sala Palatului (Str. Campineanu Ion nr. 28)

Copiii cu varste sub 12 ani, insotiti de un adult, vor avea acces gratuit.

Biletul ofera acces la festival, nu la un spectacol individual al unui artist din cadrul programului. Biletele nu se preschimba, iar valoarea acestora nu se returneaza in situatii independente de organizatori, incluzand (dar nelimitandu-se) la schimbari in programul artistilor, conditii meteo nefavorabile, greve etc. Organizatorii nu sunt raspunzatori pentru pierderea, furtul sau deteriorarea biletelor si nu pot garanta autenticitatea niciunui bilet cumparat din surse neoficiale. In cadrul festivalului exista si zone in care accesul persoanelor sub 18 ani nu este permis.

Atentie! Au fost inregistrate cazuri de comercializare de bilete sau invitatii inscriptionate cu B’ESTFEST, dar care nu sunt VALIDE! Rugam publicul sa fie vigilent si sa nu cumpere bilete decat din locurile autorizate in acest sens (MyTicket, Diverta, reteaua MyTicket) De asemenea, este strict interzisa vanzarea, cumpararea, utilizarea in activitati promotionale sau comerciale de orice fel a invitatiilor sau a biletelor la alt pret decat cel inscriptionat. Organizatorii isi rezerva dreptul de a interzice intrarea in spatiul de concert a persoanelor care vor fi depistate ca desfasoara astfel de activitati si de a confisca invitatiile, respectiv biletele, aflate in posesia acestora. Atragem atentia asupra faptului ca detinerea de bilete falsificate si/sau comercializarea invititatiilor sau biletelor la suprapret implica raspundere penala si va fi sanctionata conform legilor in vigoare.