ziua 3 (8 of 44) photo copyright Adrian Scutariu 2012

B’ESTFEST Insider #4

Tipologia bestfestistului suprem

Ai fost la toate evenimentele? Ai poze la toate scenele? Asculți toate genurile de muzică? Stai la toate cozile de bere, mâncare, mașinuțe bușitoare etc? Atunci, prietene, te putem numi Bestfestistul Suprem.

Cine ești tu? Ești un Gigel oarecare, obsedat de B’ESTFEST cu foarte multă energie și dorință să petreci și să absorbi cât mai multe zgomote și, desigur, să mănânci cât mai multă mâncare de la Food Court. Să nu începem discuția despre bere! Tu îți rupi capul la scena rock după câteva beri, iar apoi la două ore te vedem dansând frenetic la scena electro. Tu dansezi în cortul de Silent Disco și apoi te găsim iar la moshpit. Tu ai venit la toate evenimentele marca B’ESTFEST și ți-ai postat programul pe Facebook de cum a apărut. Tu, în mod sigur, ai un suvenir marca B’ESTFEST, o brățară de anul trecut sau de acum doi ani, un autograf de la o trupă .

Tu ai participat la concursuri și ai câștigat sau nu invitații. Tu ți-ai stresat prietenii să te ajute cu like-uri pentru invitații. Tu ai păstrat bani pentru eveniment și ți-ai căpiat părinții, prietena/prietenul, gașca și pisicile cu trupele care vor fi anul ăsta la festival. Tu plănuiești să te muți la B’ESTFEST pentru câteva zile, fie în rulotă, fie în cort.

Tu ești obsedat să fii în primul rând, lângă boxă și o să ai tinnitus trei zile. Tu știi regulamentul pe de rost, de frică să nu te dea bodyguarzii afară. Tu nu știi cum să îți organizezi timpul mai bine ca să poți să te bucuri de toate activitățile festivalului. Cu o lună înainte de eveniment, ți-ai cumpărat bilete și ai început să asculți trupele pe care nu le cunoașteai, știi tu, ca să nu te duci acolo în necunoștință de cauză.

Tu nu îți dai brățara jos nici la o lună de la eveniment, ai un panou la tine în cameră unde ai agățat toate biletele de la B’ESTFEST de până acum. Anul ăsta, pregătește-te pentru Nas, Texas, Chase and Status, Nneka, Tiamat, Soilwork and more!

Bestfestistule suprem te așteptăm cu mic, cu mare la noi! Doar știi cum e, ai fost și anul trecut!