Public_foto_Alex_Barbulescu-13

Audienta record la B’ESTFEST Summer Camp 2013 – ziua 2: peste 28.000 de oameni!!

Distractia la B’ESTFEST Summer Camp 2013 a continuat si in a doua zi de festival, inregistrandu-se o audienta record: peste 28.000 de spectatori! Cei prezenti in B’ESTFEST Park s-au bucurat de show-urile live si DJ set-urile sustinute pe cele sapte scene ale festivalului, party-urile de la terase, precum si de extra-activitatile recreative din zonele special amenajate de sport, lounge, funfair, arts & crafts. Vremea a fost din nou prietena festivalului, ploaia foarte scurta, de dinaintea inceperii concertelor, incheindu-se cu un curcubeu spectaculos!

Grimus , Subcarpati, East Roots, White Walls, Piranha, Loungerie II, Zob, sunt doar cateva dintre numele de pe afisul zilei de sambata, cea mai “aglomerata” zi din istoria festivalului. Lasarea intunericului a adus si show-urile capetelor de afis ale serii: Nneka, Nas, Biohazard si Noisia. Nneka si-a cucerit publicul nu doar prin voce, ci si prin deschiderea si sinceritatea cu care a comunicat cu fanii. Biohazard a indemnat rockerii prezenti in fata scenei Coca-Cola la unitate impotriva sistemului pentru ca “toti, indiferent de nationalitate, avem de fapt aceleasi idealuri si de multe ori regimul politic incearca sa ne impiedice in a le atinge”. La Vodafone Dance Arena, Noisia a fost mai putin militanta, dar cu un set cel putin la fel de puternic, pe gustul fanilor bass music.

Cel mai asteptat show al zilei a fost concertul legendei hip hop Nas , o cariera de peste 20 de ani fiind transpusa in mai mult de o ora de hit-uri la foc continuu, cu refrene si chiar strofe intregi fredonate de miile de fani prezenti in fata scenei principale Ciuc Premium de la B’ESTFEST. Petrecerile s-au tinut lant pana spre zorii zilei cu ROA, Gojira & Planet H si Electrocord in Dance Arena, alaturi de DJ de la Blazing
Vibez powered MTV & PRO FM si Freedom Music Silent Discotheque.

Ultima zi de festival, duminica, 7 iulie, ii va aduce in prim plan pe membrii trupei Chase & Status intr-un show live, in premiera in Romania, alaturi de nume internationale precum Enter Shikari, Soilwork, Friction. Pe scenele festivalului vor urca si Electric Fence, Goodbye to Gravity, Shadowbox & Chimie, Hentai Corporation, Toulouse Lautrec, Pistol cu Capse, Days of Confusion, Flesh Rodeo, urmand ca distractia sa se prelungeasca pana in zorii zilei.
Programul complet si detalii despre toate activitatile din festival se gasesc pe www.bestfest.ro si www.facebook.com/Bestfest.Romania. Imagini din a doua zi de festival sunt disponibile mai jos, fotografiile putand fi utilizate numai in scop editorial, cu mentionarea creditelor salvate in titlul fiecarui fisier:
http://we.tl/rVGquxtrC6

Biletele de o zi pot fi achizitionate si astazi, la pretul de 99 de lei, inclusiv de la casa de bilete amenajata la intrarea in spatiul de festival, accesul copiilor sub 14 ani fiind gratuit.