SATURDAY’S GOODLIFE

GOOD LIFE este un brand fresh de petreceri explozive, care pune la cale evenimente in diverse locatii indoor si outdoor, intr-o atmosfera electrizanta.Artistii invitati sa incante publicul GOOD LIFE sunt cei mai apreciati si interesanti DJ si producatori ai momentului, atat din scena muzicii electronice internationale, cat si din cea locala. De-a lungul timpului ne-am distrat pe muzica unor artisti ca Dr Dru, Finnebassen, Eliphino, Tom Demac, Chris Jylkke, Guillaume & The Coutu Dumonts si in continuare va asteptam sa dansam impreuna pe scena B’estfest cu Snygg, Charlie Boy The Rabbit King si That Couch Funk Collective. Come get a taste of the GOOD LIFE!

https://www.facebook.com/goodlife4real

SNYGG
https://soundcloud.com/snyggtingz    //  https://www.facebook.com/FEM.blog  

Paul Popa (SNYGG) este roman dar locuieste in Bristol, Marea Britanie. Isi petrece timpul si isi consuma seturile prin Varme, un party label de house bristolez inceput din dorinta de a organiza evenimente concentrandu-se pe calitatea muzicala mai presus de orice. Fiind initial o platforma de petreceri pt FEM Blog, Varme s-a infiintat in Bristol, Marea Britanie, in octombrie 2012 cu o petrecere sold out care a atras atentia scenei locale renumita pentru artisti precum Massive Attack, Tricky sau Roni Size. In prezent, Varme se bucura de publicul lui fidel la petreceri house si techno pe care le promoveaza, iar in viitor se planuiesc colaborari cu festivaluri, Echo Festival din Croatia fiind primul de acest fel.

Charlie Boy The Rabbit King
https://www.facebook.com/charlieboyrabbitking // http://soundcloud.com/charlie-boy-official  

Charlie Boy The Rabbit King si-a inceput aventura muzicala in haine noi cu warmup-ul pentru Modeselektor din 2012 de la deschiderea Turbohalle si de atunci povestea lui a rulat cam prin toate cluburile mari bucurestene. Fondator al night labelului GOOD LIFE si promoter vechi in Bucuresti, activitatea sa este legata de party-urile sustinute de nume precum Doctor Dru, Finnebassen, Eliphino, Citizen, Ossie, Oliver Koletzki, Russ Chimes, Dusky, Robosonic, Jamie Woon, 14th, Last Japan, Tom Demac, Gramophonizied.

That couch funk collective
https://soundcloud.com/thatcouchfunkcollective // www.facebook.com/thatcouchfunkcollective  

That couch funk collective [tcfc] este un grup format din 2 oameni si “un extraterestru” care provin din medii muzicale diferite, dar care au un numitor comun in jurul conceptului de funk. Fuziunea acestora se materializeaza in seturi care variaza de la un hip-hop vechi la disco sau house care poate “scapa” si in ceva techno. Din cand in cand organizeaza si evenimente, aflandu-se, printre altele, in spatele proiectului The Selfless Selfish.