Gojira & Planet H

Gojira si Planet H

Producatori experimentati, Gojira si Planet H au descoperit o compatibilitate sanatoasa lucrand impreuna in studio. S-au cunoscut in cadrul proiectului “Green Channel”, unde Paul (Planet H) avea o emisiune de rock, dar au inceput sa colaboreze intens in ultimii doi ani. In viitorul foarte apropiat, cei doi vor lansa noul lor videoclip, pentru piesa “Fac ce-mi place”, in colaborare cu Doc & Deliric.

Pe numele sau real George Andreescu, Gojira activeaza inca din 2005 pe scena muzicala electro-techno-pop autohtona, fiind renumit pentru mixurile sale de bass imbinate cu ritmuri techno, breakbeat si dubstep. A studiat pianul si a facut canto la scoala de muzica din Slobozia, facand naveta intre acest oras si Tandarei – localitatea natala. Predispus la combinatii noi si indraznete, prestatiile sale ofera ascultatorilor un plus de adrenalina, reusind sa le aduca zambetul pe buze si sa ii imbie la dans. Debutand ca opening act pentru Faithless, Gojira a continuat sa apara pe scena alaturi de nume ca Prodigy, Pendulum, Massive Attack, Tricky, Nero, Borgore, Foreign Beggars, Kode 9, Noisia, Flux Pavillion, Emalkay, Caspa, Stanton Warriors, Plump Djs, Annie Nightingale si multi altii.

Planet H (Paul Opris) este muzician si producator originar din Cluj-Napoca, absolvent al Academiei de Muzica “Gheorghe Dima” din acelasi oras. A pus bazele formatiilor rock Narkoma si Godmode, dar de 10 ani face in paralel si muzica electronica. A inceput cu IDM, trip hop, iar in ultimii trei ani a decis ca e timpul sa experimenteze si ritmuri de dubstep si drum and bass. Este renumit pentru remixurile dubstep ale pieselor: “Varza” (Vita de Vie), “Ne place” (ROA) sau “Coboara-ma in Rai” (Coma). In prima jumatate a lui 2012 a produs impreuna cu Gojira piesele “Da-i mai tare” (feat. DOC) si “Fugi!”(feat. Deliric 1) – colaborari cu doi dintre cei mai populari artisti hip-hop din Romania. In ultimii ani, a impartit scena cu nume precum Deftones, Borgore, Vaski, BAR9, Calvertron, P Money, Alix Perez, Psychofreud etc. Gojira si Planet H vor fi prezenti Dance Arena in ziua a doua a festivalului, pe 6 iulie.